Lenka Hájková | | Žačky | Žačky - turnaje

Mladší žačky na turnaji v Písku

Mladší žačky

V pátek 17. ledna se družstvo mladších žaček vydalo na třídenní turnaj do Písku. Na turnaj bylo přihlášeno celkem 12 družstev rozdělených do 2 skupin. Kromě našich děvčat byla v „B“ skupině ještě družstva Písku „B“, pražských Hájí, Astry Praha, Žirovnice a Slavie VŠ Plzeň. Ve skupině jsme dvě utkání jasně prohrály (Astra a Háje), dvě utkání vyhrály (Plzeň a Písek „B“) a s družstvem Žirovnice jsme remizovaly. Díky těmto výsledkům jsme se ve skupině umístily na 3. místě a postoupily tak do finálové skupiny bojující o 1. – 6. místo.

            V neděli nás čekala další tři utkání – nejprve proti Písku „A“, následně proti DHC Plzeň a nakonec proti Kobylisům. Jedno vítězství a dvě porážky nás odsunuly na konečné 6. místo na turnaji.

            Děvčata na turnaji vytvořila obrovské množství technických chyb především nepřesnými přihrávkami, kterými dávala šanci soupeřům k trhákům a laciným brankám. Především špatné a nepřesné přihrávky byly příčinou mnoha neúspěšných akcí v útoku, které tak neskončily brankou a které nás stály pravděpodobně i lepší umístění. Děvčata mají před sebou velký kus práce, aby se v některých činnostech zlepšila a mohla tak lépe konkurovat týmům z absolutní špičky v ČR v této kategorii. Již tento víkend je čeká domácí turnaj pod názvem Vangl Cup – ŽELVA 2020, a doufejme, že v domácím prostředí předvedou výkony na hranici svých možností a porvou se tak o co nejlepší umístění.

            Na turnaji byla po zásluze jako nejlepší hráčka našeho družstva vybrána Klárka Zajícová. Je hráčkou, kterou zdobí především výborná fyzická kondice, obrovská bojovnost a nasazení v každém utkání. Jen tak dál!!!


HK Ivančice – Slavoj Žirovnice           5:5

HK Ivančice – Astra Praha                 6:17

HK Ivančice – Háje Praha                  6:16

HK Ivančice – Sokol Písek „B“           12:2

HK Ivančice – Slavia VŠ Plzeň          8:6

HK Ivančice – Sokol Písek „A“           0:7

HK Ivančice – DHC Plzeň                  8:7

HK Ivančice – Sokol Kobylisy II         3:5

 

Sestava: Zelinková, Ambrožová – Svobodová 18, Knotková 4, Zajícová 1, Urbanová 6, Nováková Ad., Doležalová 4, Ševčíková, Halúzková, Maturová 2, Dotramy 13




Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...