Lenka Hájková | | Ženy

Jarní část sezóny zahájily ženy vítězstvím

Ženy

Odstartovala druhá část soutěže 1. ligy žen a ivančické házenkářky hostily v prvním kole na domácí palubovce soupeřky z Kunovic. Po vzájemném střetnutí z podzimní části, kdy děvčata dovezla z venkovního utkání výhru 36:29, se dalo očekávat, že soupeřky budou chtít porážku našim ženám oplatit.

Vstup do utkání lépe vyšel domácím házenkářkám, které nedovolily soupeři do šesté minuty skórovat a samy se prosadily třikrát. Náskok ale soupeř dokázal ještě během první patnáctiminutovky smazat a hra dostala nový náboj. Do konce prvního poločasu se již ivančickým hráčkám nedařilo soupeři odskočit a utkání se vyrovnalo. Řada technických chyb, netrpělivost v útoku a dvě zbytečná oslabení se na výkonu domácích házenkářek notně odrazila. I tak si do přestávky nesly jednobrankové vedení.

Druhá část zápasu nezačala pro naše holky vůbec dobře. Několik neproměněných brankových příležitostí a nedůslednost v obraných činnostech soupeř nekompromisně trestal, a tak v patnácté minutě byl stav na ukazateli 20:22. V závěrečné fázi utkání, ale opět Ivančické házenkářky dokázaly výsledek zvrátit na svou stranu, kdy během šesti minut vstřelily šest branek a soupeř jen jednu. Závěr souboje si již pohlídaly a připsaly si tak další důležité body.

Další utkání čeká ženy HKI v neděli 16. 2. 2020, kdy hrají od 16.00 v pražských Vršovicích.

 

HK Ivančice - SHK Kunovice 30:27 (15:14)

Sestava: Cvingráfová I., Krejčíková B. 8, Dužíková K., Rechová M., Jílková M., Kocábová M.2, Vavroušková B. 5, Šiplová P., Krejčíková L. 7, Velebová V. 1, Hájková L. 7(1)

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...