Lenka Hájková | | Ženy

Ženy si připsaly cenný skalp lídra soutěže

Ženy

Ve čtrnáctém kole první ligy žen narazily ivančické házenkářky na lídra tabulky z Plzně. Soupeřky doposud neprohrály žádné utkání a jednoznačně vedou tabulku 1. ligy.

Jednalo se zajisté o divácky strhující utkání, ve kterém se hra přenášela z jedné strany na druhou, a obrany obou družstev pracovaly s minimem chyb. I tak padlo hodně branek. Bylo vidět, že oba soupeři chtějí hrát házenou založenou na rychlém přechodu.

Začátek utkání byl velice vyrovnaný. Nejprve si vedení vzaly domácí hráčky, ale záhy o náskok dvou branek přišly. Ve dvacáté minutě naopak odskočily na rozdíl dvou branek hostující hráčky. U obou družstev byla patrná snaha odskočit soupeřkám a vytvořit si vícebrankový náskok. V závěrečných minutách prvního poločasu se ivančické házenkářky přece jen výrazněji gólově utrhly a do kabin odcházely s větším klidem než soupeř.

Ve druhé části utkání již domácí házenkářky nedovolily soupeři takřka nic. Postupně navyšovaly brakový odstup a za podpory fanoušků dovedly utkání do vítězného konce.

Pár slov trenéra: Pochvala hráčkám za skvělý přístup k utkání, kolektivní výkon, individuální nasazení a celkový herní projev. „klobouček dolů“

 

HK Ivančice - DHC Plzeň 29:23 (17:14)                                                                                                                                                                                                                                         

Sestava: Cvingráfová I., Krejčíková B. 4, Rechová M. 1, Jílková M., Kocábová M. 1, Vavroušková B. 7, Šiplová P. 1, Krejčíková L. 2, Velebová V. 2, Hájková L. 4, Křivánková P. 4, Pánková K. 3, Dužíková K.


Článek o utkání na webu DHC Plzeň

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...