Lenka Hájková | | Žačky | Žačky - turnaje

Starší žačky vítězkami turnaje ve Velké n. V.

Starší žačky ...

V sobotu 5. 6. vyrazily na svůj první letošní turnaj i ivančické starší žačky. Na turnaj se přihlásilo celkem 6 družstev. Děvčata tak během jednoho dne musela zvládnout 5 utkání. Turnaj byl pro naše holky i zkouškou jejich fyzické kondice, protože na turnaj odjelo pouze 9 hráček a 2 brankářky. Postupně se naše děvčata utkala s týmy Zlína „A“ a „B“, Veselí nad Moravou, Velké nad Veličkou a Hodonína.

V prvním utkání nás čekalo družstvo Zlína „A“. Po bojovném utkání a především díky dobře fungující obraně jsme zvítězily 10:8. Následovala krátká přestávka a druhé družstvo Zlína. Tým složený z děvčat ročníku 2007 byl nejslabším soupeřem turnaje, a tak si naše holky mohly vyzkoušet nejen rychlé přechody, ale i nacvičované signály. Navíc si v tomto utkání každá naše hráčka vstřelila branku. Pro Anetu Novákovou to byl první vstřelený gól vůbec. Utkání skončilo naším jasným vítězstvím 18:7. Poté přišel na řadu třetí zápas a náš neoblíbený soupeř z Veselí nad Moravou. Naštěstí naše holky překvapení nedopustily a zvítězily 13:9. Následovalo utkání s domácími děvčaty, kdy bylo jasné, že vítězství v tomto utkání nám pojistí vítězství i v celém turnaji. Utkání bylo vyrovnané, ozdobené spoustou pěkných branek z obou stran. Vítězně odešla ivančická děvčata, když na světelné tabuli po zápase svítil výsledek 21:17. Posledním soupeřem nám bylo družstvo Hodonína. Ani tady jsme nechtěly polevit, ale brzy jsme prohrávaly 0:2. To však ze strany soupeřek bylo vše a naše děvčata se s přehledem ujala vedení a zápas dovedla k vítězství 18:11.

Ivančické starší žačky si tak začátek sezóny zpříjemnily prvním místem na turnaji. Doufejme, že předváděná hra a bojovnost jim vydrží i po zbytek sezóny, kdy již v sobotu 12. 9. zajíždějí do Újezdu u Brna k prvním dvěma soutěžním utkáním.

Na turnaji i přes zranění kotníku předvedla ve všech utkáních nadstandardní výkon Adriana Hacarová. Byla vidět nejen v obraně, ale i v útoku, kde trápila soupeře svojí bojovností. Současně byla nejlepší střelkyní našeho družstva s 23 brankami.

 

Sestava a branky: Fadrná, Zelinková, Hacarová 23, Svobodová V. 9, Dotramy 4, Nováková A. 2, Klímová 10, Svobodová M. 6, Kamencová 12, Weberová 11, Dohnalová 3



Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...