Jiří Obršlík | | Žáci

Škoda neproměněných příležitostí

Mladší žáci...

mladší žáci

HK Ivančice : TJ Sokol Újezd u Brna   20:27 (15:20)

V sobotu 19.09.2020 odehráli mladší žáci první domácí utkání v sezóně. Nevstoupili do něj špatně a prvních deset minut (osobka) hráli se soupeřem vyrovnanou partii. Obě strany předváděli pěkné akce zakončené gólem.
Už osobka naznačila problém náběhu levé spojky Újezdu, kdy jsme se snažili pokrýt více nebezpečnou pravou stranu a tím dali prostor vyniknout zmiňované levé spojce. Po několika variantách obrany se nám tento problém podařil vyřešit, bohužel výsledek nám již utekl, prostřídali jsme celou lavičku, i tak poločasový výsledek hratelný 15:20.
Do druhého poločasu jsme nastoupili s jednoduchými instrukcemi, které na soupeře platili, bohužel naše špatná střelecká produktivita nás stála zdramatizování utkání a tak na řadu přišlo vytížit co nejvíce hráčů a zkoušet různé hráčské posty...trenéry těší zápis do statistik (vstřelené branky) hned u osmi hráčů...

V sobotu 26.09.2020 vyzvou mladší žáci v 11:30 SK Kuřim.

Sestava:
Welsh D., Kocián D., Baláš J., Urban L. (4), Stehlík V. (2), Zajíček F. (2), Šrámek J., Dokoupil A. (2), Obršlík J. (3), Zajíček D. (1), Slavík M. (3), Novák O. (3), Vítámvás A.


Trenéři:
Obršlík Jiří + Zajíček Kamil + Slavík Ondřej

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...