Lenka Hájková | | Žačky

Mladší žačky vítězně ve Strážnici

Mladší žačky ...

V sobotu 26. 9. odehrály mladší žačky druhé soutěžní utkání. Tentokrát zajížděly do Strážnice, kde naše družstva dlouhodobě neumí předvést ideální výkon. Velkou zásluhu na tom má rozměrově menší hřiště. I tentokrát nás to potrápilo, ale děvčata si poradila a zaslouženě zvítězila.

Soupeře ze Strážnice jsme znaly již ze srpnového turnaje v Kuřimi, kde jsme s ním remizovaly. Na turnaji nám dělala problém především soupeřova souhra levé a střední spojky. Tentokrát děvčata dostala jasné pokyny, jak bránit, a především Klárka Zajícová si s chlapcem hrajícím právě na levé spojce v barvách Strážnice skvěle poradila a nedovolila mu téměř nic. Zdatně jí sekundovala i Klárka Knotková, která měla za úkol ubránit již zmíněnou střední spojku. Dobrou obranou jsme získaly hodně balónů a díky následnému rychlému přechodu a z něho vstřeleným brankám jsme se neustále udržovaly ve vedení. Na začátku druhé půle jsme neproměnily několik vyložených šancí (včetně dvou sedmiček) a družstvu Strážnice se dokonce podařilo s ivančickými házenkářkami srovnat krok. Naše děvčata to však nevzdala, a s podporou dobře chytajících brankářek nakonec zaslouženě zvítězila 17:15.

Další mistrovské utkání sehrají mladší žákyně v neděli 11. 10., kdy se konečně představí na domácí půdě a soupeřem jim bude družstvo z brněnských Bohunic.

 

DDM Strážnice – HK Ivančice 15:17

Sestava a branky: Ambrožová, Hojsáková – Knotková 8/1, Maturová 1, Albrechtová, Kabelková, Čožíková D., Urbanová 1/1, Zajícová 1, Čožíková K. 2, Robotková, Široká, Ševčíková, Feithová 1, Holá, Hrdá 4 

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...