Lenka Hájková | | Žačky

Žačky dovezly 4 body z Veselí n. M.

Mladší + starší žákyně ...

Mladší žákyně:

SHK Veselí n. M. - HK Ivančice 18:19

Starší žákyně:

SHK Veselí n. M. - HK Ivančice 7:15

V sobotu 2. října vyrazily mladší a starší žákyně k dalším venkovním utkáním. Soupeřkami obou družstev byly házenkářky z Veselí  nad Moravou.

Jako již tradičně se nejprve na palubovce představily mladší žákyně. Pozdní příjezd na utkání vlivem komplikací s dopravou nebyl naštěstí na děvčatech v desetiminutové „osobce“ znát. Dle slov trenérů to v této herní činnosti byl zatím nejpovedenější výkon. To se však nedá říct o zbytku utkání. Velké množství technických chyb a neproměněných brankových příležitostí bylo příčinou dramatického závěru utkání. Celý zápas si hostující děvčata udržovala mírný náskok ve skóre. Necelé tři minuty před závěrečným hvizdem se domácím podařilo srovnat a dokonce se následně dostaly do jednobrankového vedení. Naštěstí ivančická děvčata v závěru utkání ještě zabrala a po srovnání z ruky Viktorie Hrdé ze sedmimetrového hodu, následně rozhodla o našem vítězství Karolína Čožíková. Vítězství se rodilo těžce, ale velmi výrazně se na něm podílely výborným výkonem obě brankářky, Denisa Čožíková a Jana Burešová.

Následně se na palubovce představily starší žákyně. Ani tady výkon nebyl ideální. Děvčata opakovala stejné chyby jako jejich mladší kamarádky. Velké množství technických chyb, nepřesných zakončení a taktéž nastřelených tyčí a břeven způsobily, že utkání skončilo vítězstvím našich barev „jen“ rozdílem 8 branek.

Další utkání sehrají obě kategorie v neděli 17. 10. na domácí palubovce, kdy jim soupeřkami budou házenkářky z brněnských Bohunic!


Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...