Lenka Hájková | | Žačky | Žačky - žákovská liga

5. kolo Žákovské ligy dívek v Ivančicích

Starší žákyně ...

V sobotu 9. 4. se ve sportovní hale v Ivančicích konalo předposlední, tedy 5. kolo Žákovské ligy starších žákyní. Opět nás čekala 4 utkání a to postupně s týmy z Mostu, Zlína A a B a pražských Vršovic. Hned v prvním utkání nastoupily domácí házenkářky proti děvčatům z Mostu. Ačkoliv je každý tým na opačném konci tabulky, tak naše děvčata v utkání dokázala soupeřkám slušně vzdorovat. Nakonec prohrála rozdílem 3 branek 13:16. V dalším utkání nás čekalo družstvo ze Zlína, konkrétně pak Zlín „A“. Utkání se domácím děvčatům vůbec nepovedlo a se soupeřkami jasně prohrála 15:25. Třetí utkání proti zlínskému „béčku“ přineslo vyrovnanější průběh, ale několik zbytečných ztrát a nepřesná střelba měly podíl na naší prohře 14:18. V posledním utkání celého turnaje nás čekalo družstvo Vršovic. I přesto že hostující děvčata byla vyšší a silovější než domácí, tak děvčata nechala na palubovce zbytky svých sil a zaslouženě vyhrála 22:16. Z turnaje jsme si tak připsaly 2 body, což na průběžné umístění v tabulce vliv nemělo, ale i tak děvčata opět posbírala cenné zkušenosti.

V neděli 10. 4. starší žákyně opět na domácí palubovce zvládly odehrát ještě i mistrovské utkání proti děvčatům z Újezdu u Brna. I přes drobné bolístky po sobotním turnaji Žákovské ligy domácí házenkářky nedaly soupeřkám šanci a s přehledem zvítězily 47:13. 

Další utkání čeká starší žákyně v sobotu 23. 4. v Měníně a hned další týden je čeká poslední kolo Žákovské ligy, které opět pořádáme v Ivančicích. Soupeřkami našich děvčat budou družstva Karviná, Astra Praha, Kobylisy a Jindřichův Hradec.



Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...