Lenka Hájková | | Žačky | Žačky - turnaje

Mladší žákyně na turnaji v Praze

Mladší žákyně ...

V pátek 25.11. odjelo kompletní družstvo mladších žákyní na 3denní turnaj do Prahy. Turnaje, který organizoval klub HC Háje Praha, se zúčastnilo celkem 9 týmů. Kromě našeho družstva a domácí Hájů Praha to byly týmy DHC Plzeň A a B, Písek, Strakonice, Milevsko, Zlín a Slavia Praha. 

Hned v pátek naše děvčata nastoupila proti družstvu Zlína. Utkání skončilo naší porážkou 18:20, ale skóre nevypovídá nic o průběhu utkání, který se ani zdaleka neblížil představám o výkonu našich děvčat. V sobotu nás na začátek čekal jeden z favoritů turnaje, Slavia Praha. Ivančické házenkářky předvedly výborný výkon, a i přesto že prohrály o 4 branky, neměly se za co stydět. Následovalo utkání s Hájema, které jsme přehrály o dvě branky a připsaly si první vítězství na turnaji. Následovala remíza s Pískem a Milevskem. Na děvčatech byla vidět narůstající únava a z ní pramenící některé chyby, i to jim však může jen pomoct v dalším průběhu sezóny. V posledním sobotním utkání jsme nastoupily proti pozdějšímu vítězi DHC Plzeň A. Ač utkání skončilo jasným vítězstvím soupeře, i tady se našly v naší hře světlé momenty. V neděli jsme nastoupily proti družstvu Strakonic. Po vyrovnaném utkání jsme ubojovaly již třetí remízu. Poslední závěrečné utkání proti DHC Plzni B bylo v režii našich děvčat. Ve družstvu soupeře hrála především začínající děvčata, a tak mohla i u nás dostat větší prostor na hřišti děvčata, která přišla z minižaček nebo se s házenou teprve seznamují. 

Ivančické házenkářky tak z Prahy odjížděly s 5. místem. Turnaj ale splnil očekávání, abychom odehrály kvalitní utkání a připravily se tak na sobotu 3.12., kdy nás na domácí palubovce čeká dvojutkání o první místo v tabulce s týmem z Velké nad Veličkou. 

Nejlepší střelkyní turnaje a současně i trenéry zvolena jako nejužitečnější hráčka celého turnaje byla naše Kristina Feithová. 

Děkujeme i početné skupině rodičů, kteří nás přijeli do Prahy povzbudit a velké poděkování i Robertu Kusslovi, který se ujal role fotografa. Na fotky z turnaje se můžete podívat v odkaze níže.

 

Turnaje se zúčastnily: Nováková Petra, Kudláčková Emma, Kusslová Nela, Jacečková Elizabeth, Sutterová Adéla, Staňková Jarmila, Do Bao Ngoc Kristýna, Pašková Debora, Evstafeva Simona, Feithová Kristina, Kališová Hana



Foto z turnaje




¨




Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...