Lenka Hájková |

Vangl Cup 2023 je minulostí

Starší žákyně ...

O víkendu 20.-22.1.2023 se v Ivančicích konal 5. ročník 3denního turnaje starších žákyní pod názvem Vangl Cup 2023. Po dvouleté pauze, kdy se turnaje nekonaly kvůli pandemii koronaviru, do Ivančic zavítalo 9 českých a 1 slovenský tým. Během víkendu se na turnaji odehrálo celkem 45 utkání systémem každý s každým. Kromě domácí děvčat se turnaje zúčastnily týmy Sokol Písek „A“ a „B“, Slavia Praha, DHC Plzeň, HC Zlín, Sokol Velké Meziříčí, Čadca, Zora Olomouc a Strakonice. 

Turnajem prošlo bez porážky družstvo Sokol Písek „A“, které si kromě zlatých medailí odvezlo do Písku i putovní pohár. Na druhém místě skončilo družstvo DHC Plzeň a třetí místo putovalo do Prahy zásluhou DHC Slavie Praha. Domácí děvčata obsadila na domácím turnaji 5. místo. 

Nejlepší střelkyní turnaje byla s 56 brankami písecká Denisa Hejlová, nejlepší brankářkou turnaje se stala Nikola Hnilicová ze Zlína. Nejužitečnější hráčkou turnaje byla trenéry zvolena ivančická Klára Zajícová.

Za pořadatele patří poděkování všem, kteří se na organizaci turnaje podíleli a díky nimž turnaj proběhl bez komplikací. Za HK Ivančice jmenovitě děkujeme Patrikovi Jonášovi, Petrovi Rusanovovi, Dominikovi Floriánovi a Vojtěchovi Doudovi, kteří celý turnaj odpískali. Našim dorostenkám Adéle, Nikole, Adrianě a Nele za pomoc na časomíře a se zapisováním. Velký dík patří i řidičům, kteří družstva převáželi mezi SVČ a sportovní halou, jmenovitě Davidovi Zajícovi a Vlastislavovi Staňkovi.

 

Konečné pořadí:

1.     Sokol Písek „A“

2.     DHC Plzeň

3.     DHC Slavia Praha

4.     HC Zlín

5.     HK Ivančice

6.     Sokol Písek „B“

7.     Sokol Velké Meziříčí

8.     DHK Zora Olomouc

9.     HBC Strakonice 1921

10.  MŠK – hádzaná Čadca







Fotky z turnaje

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...