Jiří Obršlík | | Galerie hráčů

Eibl Ivo

Reprezentant ČSSR v házené, titul Mistr republiky v házené pro rok 1969 (Tatran Prešov), odchovanec ivančické házené...

Ivo Eibl se narodil 04.02.1937 v Ivančicích, kde již od žákovských let se rád se svými kamarády věnoval všem sportům, které jim jednotlivá roční období poskytovala.

Jako student gymnázia zkusil hrát ve škole házenou a pro její oblibu pokračoval jako ivančický hráč, ikdyž následné povolání učitele ho zaneslo až do Velkých Losin.

V roce 1959 během vojenské služby nastoupil do Dukly (BLAVA) Bratislava a v roce 1960 byl vybrán do juniorské reprezentace (1960 - 1962). Po přestupu v roce 1960 do Tatranu Prešov se začlenil i do seniorské reprezentace (1962 – 1967). S Tatranem Prešov získal v roce 1969 titul Mistra republiky a titul Mistra sportu za členství v reprezentaci.

Po tomto úspěšném sportovním tažení a lákavých nabídek ze zahraničí se vrátil do rodných Ivančic a založil rodinu. Dva jeho synové s manželkou sledovali, jak do dlouhých padesáti let střílí branky za Ivančice.

Ivo Eibl byl oblíbenou a uznávanou postavou ivančické házené, velký fanoušek a odborník. Nesmíme zapomenout ani na léta strávená ve školství, kdy nejednoho chlapce svými ukázky házenkářského umění pobláznil do sportu s názvem házená.



 

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...