Jiří Obršlík | | Muži | Ženy | Akce klubu

Házenkářský ples 2016

Tradiční akce je za námi...Zprávy TIV od 0:46...


V sobotu 20. února se uskutečnil 17. ročník házenkářského plesu (video TIV 0:46-5:52), který se netradičně konal v prostorách Café restaurant and Music club Mosillana.





Začátek plesu patřil oficiálnímu zahájení s vítáním příchozích u vchodu, kteří mohli pozřít malý aperitiv na přivítanou. Pro dámy byly přichystány růžičky, jako symbol půvabu a cesty do neznáma, cesty, jenž je zavedla až na místo, kde je čekají skvělé zážitky v podobě společenské zábavy, poslechu hudby, tanci a příjemnému prostředí komplexu Mosillana.





Ples byl tradičně vyprodaný, sešlo se zde několik generací házenkářů a fanoušků házené, ale také plesových nadšenců, kteří mají rádi dobré akce a bohaté tomboly.

O tombolu byl i letos velký zájem, všechny lístky byli prodány a všichni s napětím čekali na půlnoční losování hodnotných cen. Tradiční dorty nesměli chybět.





K poslechu a tanci hrála kapela FANTAZIE, ta lákala přítomné na různé hudební žánry a nenechala tancujícím prostor na odpočinek. Taneční parket byl neustále plný tanečníků a tanečnic, kteří se nechali unést skvělou atmosférou a předváděli neuvěřitelné taneční kreace.






Akce trvala do brzkých ranních hodin a všichni si ji náležitě užili.


FOTKY

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...