Jiří Obršlík | | Ženy

V Českém poháru končíme

Ženy...

Letošní pouť Českým pohárem končíme, stopku nám vystavil interligový celek DHC Sokol Poruba. Do Ivančic zavítalo družstvo ze třetí příčky nejvyšší společné Česko-Slovenské soutěže žen s ambicemi na zisk domácího titulu. Svoji sílu a převahu ukazovaly od samého začátku, zejména obranná činnost a rychlý útok, to byli hlavní ukazatele, které dnes rozhodují utkání na nejvyšší úrovni a to nám soupeřky ze severu Moravy předvedly. Ukázaly nám i pěkně nacvičené kombinace a rychlost reakcí na průběh, vyústění jednotlivých pasáží hry...
My jsme se nenechaly zahanbit a zkoušely naše kombinace, které však často narážely na dobře fungující, pohybující se obranu, kde na jejím středu nebylo moc prostoru, i tak se nám dařilo dostávat do šancí a skórovat.
Většinu utkání jsme se nedostaly do zakončení z rychlého útoku, tudíž v postupném útoku musely bojovat o šanci vstřelení branky hráčky na spojkách a to nás stálo mnoho sil.
I přes menší počet hráček jsme po fyzické stránce utkání zvládly a vydržely jsme být dobrým soupeřem až do konce, kde sice svítilo nepříznivé skóre 21:38, ale děvčata odcházela spokojena a s úsměvem na tváři. Důležité bylo, že jsme se nezranily před těžkým nedělním utkáním ve Velké Bystřici, které rozhodne o lídrovi tabulky druhé ligy východ.

Děkujeme všem divákům za příjemnou kulisu a soupeřkám za pěkné utkání!
 



Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...