Jiří Obršlík | | Ženy

Utkání podzimu pro nás

Ženy...


Utkání SK Velká Bystřice : HK Ivančice se dalo nazvat utkáním podzimu celé podzimní části soutěže 2. ligy žen - východ, šlo o přímý boj o první místo v tabulce a tím pádem lepší výchozí pozici pro jarní boje.
V našem táboře vládla před utkáním dobrá nálada a věřily jsme v naší výkonnost, kterou jsme chtěly potvrdit vítězstvím. Do Bystřice s námi přijeli skalní fanoušci Pepa, Štěpán...a když dorazily dorostenky s celou výpravou (po vítězném utkání z Olomouce), hrály jsme dá se říct, v domácím prostředí. "Tímto všem hodně děkujeme za podporu a vytvoření skvělé atmosféry".
Začátek utkání nám vyšel v obranné činnosti, nepouštěly jsme soupeřky do zakončení, dobrým pohybem přerušovaly jejich akce a nutily je do nepřipravené střelby, kterou v brance pochytala Ivet a vysílala křídla do trháků nebo spojky do rychlých útoků.
Obrana nadále fungovala, my už tolik netrestaly z rychlých útoků, ale i na postavenou obranu v postupném útoku se nám dařilo. Rychlým pohybem a náběhem jsme si vytvářely prostor pro zakončení z proskoků na spojkách nebo akce končily až na křídlech a ta se nemílila.Celý první poločas byl bez výrazných chyb a zaslouženě jsme vedly 16:8.
Poučeni z domácího utkání a s vědomím, že hráčky Bystřice utkání nevzdají, jsme soustředěně nastoupily do druhé půle a chtěly pokračovat v jízdě. Jenže během pár okamžiků, kdy jsme měly výhodu přesilové hry (6:4, tu jsme nevyužily), jsme ztratily jednoduše dva míče a rozdíl ve skóre poskočil na šest branek. Naštěstí soupeř hnán touhou rychle vyrovnat také chyboval a skóre se zase rychle vrátilo na rozdíl osmi branek, tak to pokračovalo až do konce a dá se říci, že žádný větší tlak od domácích na obrat nebyl. Hru jsme kontrolovaly a dokonce navýšily rozdíl branek na deset. Odvedly jsme náš obvyklý vyrovnaný týmový výkon, který nám přinesl deváté vítězství v soutěži, které doufejme navýšíme v nelehkém utkání s Bohunicemi 04.12.2016 na deset.



















DĚKUJEME VŠEM, KTEŘÍ NÁS PŘIJELI PODPOŘIT!!!








FOTKY





Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...