Jiří Obršlík | | Ženy

Přípravný turnaj ve Velkém Meziříčí

Ženy...

Za prvním přípravným turnajem vyjely ženy na vysočinu do Velkého Meziříčí. Ráno byly teploty hluboko pod bodem mrazu a ani v hale nebylo nejtepleji, řádné rozcvičení a zahřátí bylo na místě.
To bohužel nepomohlo a začátek prvního utkání proti Velkému Meziříčí nám utekl, zejména vinnou nepřesné střelby, kdy jsme neproměňovaly dobře připravené akce a domácí naopak vše trestaly. Obrat se nepodařilo provést a první utkání bylo bez bodu. Druhé utkání vyznělo lépe pro naše barvy a Jindřichův Hradec byl ve stejné pozici jako my v prvním utkání, snažil se celé utkání o obrat, ale marně. No do třetice se nám vyhrát nepodařilo, kdy jsme opět vinnou špatné střelby, kupením množství technických chyb a ztrát míče pouze dotahovaly soupeřky z Hlohovce, leč marně.
Turnaj byl kvalitní zkouškou před sezónou, nejen herní, ale i fyzickou, tři utkání 2x25 min se dvěma na střídání byla velká porce zátěže. Z toho pramenilo i mnoho nepřesností a chyb, vše podpořené absencí na postu střední spojky, kde až na poslední utkání dorazila na výpomoc Eva Janoušková. Do té doby sestava střídala různé posty a zkoušela nalézt ideální rozestavění jak v útočné, tak i v obranné fázi. V dobrém světle se předvedla možná posila pro jarní utkání Monika Laššáková, která se bez problémů začlenila do družstva.


Výsledky:

HK Ivančice :
TJ Sokol Velké Meziříčí          21:27 (10:14)

HK Ivančice : Házená Jindřichův Hradec      24:22 (12:11)  

HK Ivančice : Športa Hlohovec                   23:25 (12:15)


Sestava:
Leschingerová Silvie (12 br.), Ganzerová Anna (7 br.), Laššáková Monika (3 br.), Pánková Kristýna (8 br.), Kavalírová Anna (4 br.), Cvingráfová Iveta (G), Kratochvílová Monika (13 br.), Hájková Lenka (7 br.), Janoušková Hana (9 br.), Janoušková Eva (4 br.)



Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...