Jiří Obršlík | | Muži

Příprava v Havlíčkově Brodě

Muži...

V rámci zimní přípravy vyrazili na turnaj do Havlíčkova Brodu i naši muži. Akce se zúčastnilo samozřejmě domácí družstvo a dále týmy z Třeště, Telnice, Třeboně a ze Dvora Králové.

V prvním utkání nás čekala Třešť, hrající Jihomoravskou ligu. Ve svém středu má velmi zkušeného hráče s extraligovými zkušenostmi, Jana Strejčka. Ten dělal naší obraně největší problémy. Nervózní začátek jsme však brzo překonali a postupně jsme získávali převahu. Díky dobré obraně a rychlým protiútokům jsme si vytvořili dostačující náskok. Do tabulky jsme si po výhře 22:14 připsali první dva body. V druhém utkání nás čekala pro nás neznámá, druholigová Třeboň. Hra byla tvrdší a rychlejší než v prvním utkání. První poločas byl velmi vyrovnaný s pěknými akcemi na obou stranách. V druhé půlce však jihočeši nezvládli nástup a my jsme začali navyšovat skóre. Opět se zapojili všichni hráči včetně našich dorostenců a kolektivní hrou jsme vyhráli i druhé utkání skupiny, výsledkem 26:19.

Po čtyřech hodinách čekání nás ve finále turnaje čekal prvoligový Dvůr Králové. Než se oba týmy dostali do tempa uběhlo několik bezbrankových minut. Hra byla poměrně tvrdá a chvilkama se zdálo, že družstva hrají o ligové body a ne v rámci přátelského turnaje. Přesto se diváci mohli těšit z několika pěkných akcí na obou stranách. Vyrovnané skóre vydrželo do zhruba třicáté minuty (utkání hrané na 2x20 minut). Našim mužům se přestala dařit střelba a soupeř tak odskočil o několik branek. Ve vyhroceném závěru se nám sice podařilo snížit, ale to bylo vše. Po prohře 14:17 si z turnaje odvážíme krásné druhé místo.


Sestava:

Steinoch M. (G), Svoboda L. (G), Oulehla K. (11), Kocáb I., Rambousek M., Večeřa R. (3), Nečas D. (13), Houser Z. (7), Molent M. (7), Večeřa S. (2), Ryšavý V. (3), Kališ M. (6), Jonáš P. (9)


Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...