Jiří Obršlík | | Žačky | Žačky - turnaje

Vangl Cup

Mladší žačky...Zprávy TIV od 10:52...

O víkendu 3-5.2. uspořádal náš klub již tradiční víkendový turnaj pro ml.žačky ročníků 2004 a mladší . Na turnaj přijely týmy  HC Zlín, DHK Zora Olomouc, SKH Velká nad Veličkou, HC Háje Praha, 1. SC Bohumín 98, TJ Sokol Písek, TJ Sokol Velké Meziříčí a samozřejmě HK Ivančice. Každé družstvo postupně odehrálo zápasy se všemi týmy a konečné pořadí určovalo nejvíce posbíraných bodů.

 Na hře našich hráček od začátku byla vidět nervozita, strach a odpovědnost z prvního velkého domácího turnaje, která se projevila na výsledcích prvních třech zápasů. V dalším průběhu turnaje se naše výkony zvýšenou bojovností začaly zlepšovat. I přesto, že jsme vybojovali pouze dvě vítězství, musíme přihlédnout, že v našem týmu byly pouze 3 hráčky ročníků 04 a ostatní 05,06. Na turnaji si postupně zahrálo všech 17 hráček ( zkušenější více, ostatní méně, aby také okusili atmosféru a herní úroveň turnaje, které budou hrát i v dalších letech).

Konečné pořadí turnaje: HC Zlín, SKH Velká nad Veličkou, HC Háje Praha, TJ Sokol Písek, DHK Zora Olomouc, HK Ivančice, TJ Sokol Velké Meziříčí, 1.SC Bohumín 98.

Děkujeme tímto divákům,kteří přišli podpořit náš tým,za skvělou atmosféru v hale a rodičům hráček s pomocí organizace turnaje.


Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...