Jiří Obršlík | | Dorostenky

DHC Plzeň : HK Ivančice 22:35 (14:16)

Mladší dorostenky...

 DHC Plzeň : HK Ivančice 22:35 (14:16)


K prvnímu utkání nás jarní los vyslal na nám asi nejvzdálenější hřiště 1ligy ml. dorostenek do Plzně.

Po ne, zcela podařeném turnaji ve Velkém Meziříčí, který měl být generálkou před už ostrým plzeňským 12.kolem a zprávě, že s námi neodjíždí nemocná Klára K. a Bára „Máchal“ si plní své hokejové reprezentační povinnosti v Rakousku, jsem alespoň já měl před úvodním hvizdem trochu nervózní mrazení po těle.

Ovšem hned úvodní minuty zápasu mě tohoto mrazení rychle zbavily. Vančačky jasně ukázaly, podle čích not se bude v Plzni hrát. V 10. minutě jsme vedli o pět branek (7:2).

Nebýt slabé závěrečné pětiminutovky prvního poločasu, kdy jsme trochu ukvapeným zakončováním akcí přikrmili naději domácích na zdramatizování zápasu, byl vývoj poločasu plně v naší režii.

Poločas 16:18

Po víc jak čtyřech hodinách odsezených v autobuse se není čemu divit, pověstná „Ivančická mašina“ se rozjela naplno až v druhém poločase. Nerad bych hodnocení příštího utkání začínal slovy: první vyhrání z kapsy vyhání atd., ale hru našich holek v druhém poločase nelze hodnotit jinak než 1+. Perfektní týmový výkon na obraně, podpořen skvěle chytajícími brankářkami a o kvalitě útočné fáze, hovoří vstřelených 35 branek houževnatému soupeři s výškovou převahou a řadou reprezentantek v základní sestavě. Konečný výsledek zápasu 22:35 !

Jak jsem už napsal, k vítězství nás dovedl především perfektní TÝMOVÝ VÝKON všech hráček, ale neodpustím si jednu poznámku. V pěkně zaplněné plzeňské hale jsem asi nebyl jediným divákem , který si všiml toho jak zástupkyně našich „mladých pušek r.2002“ Lucinka K. vymazala asi největší údernou sílu soupeře Věrku Oravcovou a tento defenzivní výkon ozdobila perfektní hrou v útoku a 5- ti brankami. Jen tak dál „Luci“ my si brzo a rádi na podobné výkony zvykneme.

Sestava:

Olšová Barbora 6, Vavroušková Barbora 5/1, Velebová Veronika 5, Krejčíková Lucie 5, Fraňková Simona 4, Krejčíková Bára.4/1, Dužíková Karolína 2, Bendová Michaela 2, Kocábová Marika 1, Rechová Martina 1, Strakatá Eva a v bránce Šiplová Petra a Bučková Tereza.

MI-MI


Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...