Jiří Obršlík | | Dorostenky

HK Ivančice : DHK ZORA Olomouc 48:19 (27:7)

Mladší dorostenky...

HK Ivančice : DHK ZORA Olomouc 48:19 (27:7)

Hlad po gólech a vítězství, ano, to byl asi ten správně naladěný motor od našich trenérů k zisku dalších bodů v 1. lize ml. dorostenek.

Po létech jsme se nezúčastnili ani legendárního velikonočního „Pragáče“ a v klidu se soustředili jen na naši „VĚC“.

Po třítýdenní pauze jsme hostili soupeře z Olomouce a touha po dalším vítězství byla na děvčatech vice než znát.

Náš tým, byť oslaben asi nejpočetněji v dosavadním průběhu sezóny, soupeře z Hané doslova rozsápal. Kromě hokejistek a marodů (Máchal + Klára) se vydalo na zdokonalení angličtiny na britské ostrovy kvarteto našich hráček (Verča , Kája, Terez a Čojda ), tak jim na dálku vzkazujeme: „Nezaváhali jsme, goodbye vangl girls".

K průběhu zápasu netřeba dlouhého komentáře. Ivančická mašina tentokrát akcelerovala hned na startu a kupodivu všech, kteří už trošku znají mentalitu našich dorostenek, neubírala plyn ani za stavu, který se blížil rozdílu o téměř 30 branek. Své tréninkové kamarádky vůbec nešetřila Michel (7. branek) ani Bára V. (6. branek). (Pozn. autora: obě hráčky hostují za st. dorostenky Zory Olomouc). Obrana super a za útočnou fázi 48 branek v síti Hanaček.

Asi nikomu z nás neuniklo, že v tomto týdnu získali hokejisté KOMETY Brno titul mistrů ČR po 51. letech. Vidím v tom určitou spojitost. Naše dnes už s dovolením seniorky – zlaté veteránky, titul MISTRYŇ ČSR vybojovaly pro Ivančice naposledy v sezóně 1959-60 a to je 57 let, tak máme holky na co navazovat.

Sestava HKI: : v brance Peťa Šiplová, Krysa Simona Fraňková 4/1, Xena Bára Krejčíková 9, Mishel Barbora Olšová 7, Eva Strakatá 2, Martina Rechová 1, Marika Kocábová 6, Bára Vavroušková 6, Lucinka Krejčíková 7/1, Míša Bendová 4. Kristýna Cahová 2/1. Trenér Marek Krejčík a vedoucího týmu Pavel Vavroušek.

Zcela v duchu dosavadních tradic vypraví klub velký „BUBUBUS“, tak se na vás fandy a cestu do Zlína už teď moc těším. „Odlétáme“ v neděli 30.4.2017 v  9.15 hod .

 

MI-MI


Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...