Jiří Obršlík | | Dorostenky

HC Zlín : HK Ivančice 25:25 (12:13)

Mladší dorostenky...

Hala Zlín SPŠ 30.4.2017

Naše dorostenky mají titul Mistr ČR, proč? PROTOŽE JSME TÝM!!
Je asi zbytečné se s odstupem několika dní vracet k průběhu zápasu ve Zlíně, kterým si naše děvčata už kolo před koncem soutěže zajistila titul MISTRYŇ ČR.
Připadá mně, že se stejně v Ivančicích nemluví o ničem jiném.
Po tom, co jsem měl možnost sledovat celou letošní sezónu a na vlastní kůži si užít nedělní „výlet za titulem“ do Zlína, je mně jasné, že zcela zaslouženě vyhrál nejlepší TÝM v ČR a jeho součástí byli hráči, které Vám chci představit:

S číslem 1 hrálo SKVĚLÉ KLUBOVÉ VEDENÍ v čele s Milanem Bučkem, které vytváří pro hráčky fantastické sportovní a materiální zázemí, o komfortu cestování k venkovním zápasům autobusy společnosti AUTOEXPRES nemluvě. Extraligové kluby by mohly závidět. Super výkon!!

S dvojkou na dresu nastupoval VEDOUCÍ DRUŽSTVA (Pavel Vavroušek), jehož mnohdy neviditelnou práci a nevídané organizační schopnosti, servis poskytovaný pro manšaft našich zlatých dorostenek, alespoň doufáme, jednou ocení až historie sama.

Číslo 3 zdobilo dres TRENÉRA Marka Krejčíka. Ten byl před sezónou 2015-16 donucen okolnostmi si tým našich děvčat doslova adoptovat. Ovšem současnou bilancí po dvou mistrovských sezónách se asi může pochlubit málokterý erudovaný házenkářský kouč. (37 vítězství, 2 remízy, 2 porážky). Klobouk dolů.

Vůbec angažování trenéra k našim slečnám, v jejich slušně řečeno složitém věku, který téměř beze slov sdělí holkám víc než mnozí v hodinovém monologu, byla asi z našeho pohledu skutečně ta největší „VÝHRA!“
Další čísla na dresech, už patří samozřejmě našim ZLATÝM DOROSTENKÁM a rozepisovat se o tom, že jsou ony právě ten nejlepší tým, asi netřeba.

Na to se přijďte podívat už tuto neděli 7.5.2017 ve 14 hodin do sportovní haly na poslední zápas sezóny a podělit se s nimi o radost při předávání medailí a poháru pro MISTRYNĚ ČR za soutěžní sezónu 2016-17.
Málem bych zapomněl na našeho posledního hráče. Na něho zatím dres nezbyl, zatím zahřívá lavičku. Je to náš týmový FANKLUB. Snaží se co může, zatím se o něj zajímá bohužel jen MUDr. Chocholoušek. Snad jsme ale nebyli zas tak špatní a v příští sezóně dostaneme novou šanci být s Vámi u toho.
K zisku titulu MISTRA ČR gratulujeme všem uvedeným „hráčům“ a hráčkám TÝMU.

Pro úplnost kdo nastoupil v tomto zápase?
Sestava HKI: : v brance Peťa Šiplová a Terka Bučková, v poli Krysa Simona Fraňková, Xena Bára Krejčíková 14/3, Mishel Barbora Olšová 1, Katka Haladová, Kája Dužíková, Eva Strakatá, Martina Rechová, Marika Kocábová 2, Bára Vavroušková 6/1, Lucinka Krejčíková, Míša Bendová 2, Verča Velebová. Trenér Marek Krejčík a vedoucího týmu Pavel Vavroušek.

30.4.2017 Mi+Mi


Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...