Jiří Obršlík |

SHK Veselí nad Moravou : HK Ivančice

Starší dorostenky...

SHK Veselí nad Moravou : HK Ivančice   24:28 (14:10)   

Velice nekorektní jednání bylo předehrou utkání. Příslib přesunu tohoto utkání ze strany Veselí, zaplacení poplatku za přesun utkání z naší strany a pak odvolání přesunu utkání. Již potřetí házenkářský klub z Veselí nad Moravou řešil utkání s našim klubem velice neseriózně. Pokaždé následovala srozumitelná a korektní odveta. Porážka Veselí. A to tentokrát i za cenu výprasku na Slávii. Za to, že jsme přeskupili úderné síly jen do Veselí a nerozložili je úměrně, se pražské Slávii omlouváme. Oplácet lumpárnu Veselí nebudeme. Při pohledu na veselské početní stavy hráček a obsazenost kategorií si uvědomujeme, že jsou potrestaní dostatečně.

K samotnému utkání:

V první půli jsme hodně zviditelnily brankářku soupeře. Skřípalo to bez čtyř hráček základní sestavy (Bára poprvé jen na lavičce). Druhou půli jsme vyhrály 18:10. Fanklub hodnotil hru druhé půle: „Jak za starých zlatých časů…“. Týmový duch a razantní koncovka, důrazná obrana i spolehlivé brankářky.  S režisérskou taktovkou Xeny a naše dvě úderné vysoké spojky nedaly soupeři prostor na body.


Sestava HKI:

v brance Peťa Šiplová, Bára Krejčíková 9/3, Katka Haladová 2, Kája Dužíková, Martina Rechová 3, Marika Kocábová 2, Terka Bučková 2, Klára Kovářová 1, Lucinka Krejčíková 2, Míša Bendová 4, Verča Velebová 2. Trenér Marek Krejčík a vedoucího týmu Jiří Obršlík.



Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...