Jiří Obršlík | | Dorostenky

HK Ivančice : TJ Sokol Ostrava-Zábřeh 36:19 (18:13)

Starší dorostenky...

První utkání jarní části sezóny

Na utkání bylo jasně vidět, že domácí hráčky se aktivně zapojují do utkání ve vyšších kategoriích – soutěžích. Převaha začala viditelně narůstat v polovině první půle. Soupeř však povzbuzen podzimním utkáním v Ostravě, si dělal zálusk na dobrý výsledek. Domácí hráčky nepolevily ani v druhém dějství a tak výsledek odpovídal stavu sil soupeřů.

Z domácího týmu jasně zářila Xena, která v sobotu vstřelila za interligový Hodonín další dvě branky. V tomto utkání ji trenér zjevně šetřil, přesto ji bylo plné hřiště. Její interligová kolegyně Bára si časově rozdělila minutáž na postu pivota se svojí mladší kolegyní Martinou, která si vedla znamenitě a to především v obraně. Hned po utkání vyrazila Marťa na výběrový kemp do Olomouce. Držíme palec. Všechny hráčky si s chutí zahrály a zastřílely. Tým předvedl dobrý výkon a zaslouženě si připsal dva body.


Sestava HKI:

V brance Petra Šiplová, Simona Fraňková 1, Bára Krejčíková 8/2, Karolína Dužíková 1, Hana Patočková, Martina Rechová 4/1, Marika Kocábová 3, Denisa Ondráčková 2, Barbora Vavroušková 6, Klára Kovářová 3, Lucie Krejčíková 6, Michaela Bendová 2. Trenér Marek Krejčík a vedoucího týmu Pavel Vavroušek.


Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...