Jiří Obršlík | | Dorostenky

HK Ivančice : TJ Jiskra Otrokovice 33:26 (19:15)

Starší dorostenky...


Těžkého soupeře jsme zvládli.

Na podzim jsme s tímto soupeřem ztratili body. Tedy bylo co napravovat. Soupeř přijel se střelecky disponovanou reprezentantkou Miladou Stuchlíkovou, která se blýskla v první půli hned dvakrát. Jednak osmi brankami do naší sítě, a pak v samém závěru první půle bezdůvodným sestřelením naší repre pivotmanky Martiny Rechové ve zdi při posledním devítimetrovém hodu, za což soupeřka po zásluze vyfásla červenou.

Kdo by ovšem myslel, že ostří soupeře bylo zlomeno, ten se mýlil. Mladičky dobře trénovaný soupeř bojoval s nevídanou zarputilostí. I za rozhodnutého stavu v závěru, kdy hráčky již jistě přemýšlely zda budou nominovány do zápasu žen, soupeř na odhodlání neubíral. A tak se zrodil přijatelný výsledek i přesto, že celý zápas jsme byli ve vedení a soupeře jsme přehrávali jak na postavenou obranu, tak v rychlém přechodu do útoku. S chutí si zastřílely obě naše velké spojky i rychlá křídla. Na hřiště se dostaly všechny hráčky. Za vítězství je nutné tým pochválit a to především za ofenzívu, ta nás dnes zdobila více. Teď nás čeká dlouhý odpočinek – repre pauza a pokračujeme 15.4.2018 v Ostravě Porubě! Kam jistě dle zájmu zajede předpokládám autobus i s fanoušky.       


Sestava HKI:

V brance Petra Šiplová, Simona Fraňková 2, Bára Krejčíková 5/3, Kateřina Hladová,  Martina Rechová 1, Marika Kocábová 2, Denisa Ondráčková, Barbora Vavroušková 6, Klára Kovářová 6/1, Lucie Krejčíková 2, Michaela Bendová 4, Veronika Velebová 5. Trenér Marek Krejčík a vedoucího týmu Pavel Vavroušek.


Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...