Jiří Obršlík | | Žačky - házenkářský desetiboj

Ivančické házenkářky míří na MČR

Mladší žačky...

Ivančickému házenkářskému klubu rozkvétá další krásná růže. Mladší žačky rostou před očima nejen do dívčí, ale i do té házenkářské krásy. A tak vedle trojnásobných mistryň republiky, dnes dorostenek ročníku 2000, si házenkářky ročníku 2005-2006 razí cestu na výsluní mílovými kroky.

Ivančické mladší žačky letošní soutěžní ročník ve své kategorii vedou a klub očekává v této kategorii zlaté medaile. Holky intenzivně objíždí republikové turnaje za účelem konfrontace a získávání zkušeností. Vše doplněno velkou tréninkovou pílí a vzornou tréninkovou docházkou. Tým pracuje se třemi zkušenými trenéry a dvacítkou hráček. I v této době přicházejí další nové mladé sportovkyně,  aby se přidaly ke kolektivu házenkářek. A to je výborný signál. Jdeme správnou cestou.

To potvrzuje i další fakt. V neděli 25. března 2018 družstvo mladších žaček po několikaměsíční přípravě nastoupilo v kvalifikaci mistrovství České republiky v házenkářském desetiboji. Soupeřem mu byl tým z jihomoravské metropole. „Vančačky“ soupeřkám nepovolily získat jediné vítězství v deseti disciplínách a zaslouženě zvítězily. Tím si otevřely bránu na nadcházející mistrovství České republiky, které se koná 1.-3.6.2018 v Plzni.  Již loni se tým účastnil republikového finále v Jindřichově Hradci, kam tým přijel sbírat zkušenosti. Tentokrát se tým nejede učit. Určitě udělá maximum, aby si stoupl do stejné řady, jako zlaté dorostenky. Holkám držíme palce v přípravě a samozřejmě blahopřejeme k postupu do republikového finále.  

HK IVANČICE       

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...