Pavel Vavroušek | | Dorostenky

Úvodní těžké utkání

Starší dorostenky...

DHK ZORA OLOMOUC – HK IVANČICE 24:30 (10:14)


Úvodní těžké utkání.

Takto lze charakterizovat úvodní duel nejvyšší dívčí dorostenecké soutěže. Týmy se velice dobře znají a tak se prakticky nemají čím překvapit. Od úvodního hvizdu šlo o vyrovnané utkání, kdy obě družstva věděla, že celých šedesát minut budou muset makat naplno. Vývoj utkání je přesně popsán v článku domácích:

https://www.dhkolomouc.cz/podle-ocekavani-body-si-odvezly-ivancice/


Trenér domácích:

Chtěl bych holkám poděkovat za předvedený výkon. Družstva se na sebe dobře připravila a přestože hra nebyla pro diváky asi pohledná, tak utkání bylo na špičkové úrovní nejvyšší dorostenecké soutěže. Věděli jsme, že soupeř bude vycházet z kvalitní a důsledné obrany půjde do rychlých přechodů. Na plnou obranu hrála Zora zodpovědně a neumožnila nám kontrovat. Naší silnější  stránkou byla výšková i střelecká převaha, která v tak bojovném a vyrovnaném utkání nakonec zřejmě rozhodla. Víme, že nás čekají v nejvyšší dorostenecké soutěži velice těžká utkání. Letní příprava byla důkladná a nutná pro zvládnutí soutěže.

Vyzdvihnu naši brankářku Petru Šiplovou, která v rozhodujících chvílích podržela tým. Nad zkušené matadorky vyčnívala jasně Míša Bendová jak výškově, tak výkonem.  Ostřílený výkon podala Bára Krejčíková, Barbora Olšová a Klára Kovářová. Obrovské zlepšení po stoprocentní přípravě je vidět na Simoně Fraňkové. Vedle střelby výrazně zlepšila i pohyb a herní myšlení. Pochválit musím i křídla a oba pivoty jak za obranu, tak bezchybnou koncovku.  Pevně věřím, že kvalitní výkon potvrdíme v domácím utkání v neděli 23.9.2019 ve 13:30 v utkání proti DHC PLZNI.  

Sestava:

brankářky Petra Šiplová a Nikol Čožíková, Simona Fraňková 6, Bára Krejčíková 4, Barbora Olšová 2, Kateřina Haladová 2, Karolína Dužíková 1, Martina Rechová, Marika Kocábová 2, Barbora Vavroušková 6, Klára Kovářová 1, Lucie Krejčíková, Michaela Bendová 4, Veronika Velebová 2. Trenér Vavroušek Pavel a Marek Krejčík. Vedoucí týmu Martin Hlavinka. Dometropole Hané s námi vycestovalai skupinka věrných fanoušku.


Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...