Pavel Vavroušek | | Dorostenky

HK Ivančice : DHC Plzeň

Starší dorostenky...

HK Ivančice : DHC Plzeň 43:26 (20:10)


Šmrncovní neděle…

Poté co mlžky i stržky zvládly vítězně svoje první domácí utkání v letošní sezóně, přišly na řadu starší dorostenky. Čekal je odvěký soupeř ze západu Čech, DHC Plzeň. Plzeňský tým v loňské sezóně postoupil do nejvyšší soutěže žen. V letošním soutěžním ročníku napnul všechny síly, aby uspěl v nejvyšší MOL lize žen. Proto jsme se zcela logicky střetli s oslabeným soupeřem, který šetřil svoje největší hvězdy. Soupeř sice přijel bez hráček, které hrají MOLku, ale plzeňské DHC je ohromnou líhní mladých a kvalitních hráček. To je garancí vysoké kvality v každé kategorii.

Trenér domácích:

Určitě to nebyl lehký zápas. Stál nás hodně sil. Soupeř předváděl rychlou hru a sehranými kombinacemi nám působil velké problémy v organizaci obrany. Je dobré, že jsme ukázali svoji zkušenost a herní vyzrálost a nepřizpůsobili jsme se hře soupeře. Hráli jsme trpělivě a svědomitě na obraně a trestali nedůraz v soupeřově koncovce. Na plnou obranu jsme díky velké aktivitě našich křídel soupeře přehrávali. Celý zápas jsme měli výsledkově pod kontrolou. Ve hře jsme měli pár slabších pasáží. Ve snaze ukázat se před domácími diváky, jsme ukvapeně a nepřesně stříleli. Ale to ke hře v bouřlivém domácím prostředí prostě patří.

Určitě chci vyzdvihnout hru našich křídel. Ta dokázala trestat z kontrů, tak i proměňovat z přečíslení na plnou obranu. Obranu křídla zvládla na jedničku. Veronika Velebová zcela eliminovala reprezentantku A. Šmrhovou i ostatní křídla si vedla znamenitě. Horší byla obrana na středu. S narůstajícím brankovým rozdílem hráčky přemýšlely spíše o útočení než o obraně. Střelecky se blýskla na křídle Katka Haladová. Svůj vysoký standart naplnila Bára Krejčíková, Barbora Olšová, Simona Fraňková i Klára Kovářová. I na postu brankářky jsme viděli výborný výkon i přestože mladičké střelkyně soupeře se zatím zastřelují.  V koncovce se po brilantním výkonu v Olomouci tentokrát bohužel nevedlo naší nejvyšší spojce Míši Bendové, ale to se stává i těm nejlepším. Na pivoty 6 branek je slušný výkon. Celkově hodnotím výkon jako kolektivní a dobrý. Před opravdu těžkými zápasy musím konstatovat, že střelba nám jde.

Sestava:

brankářky Petra Šiplová a Nikol Čožíková, Simona Fraňková 3, Bára Krejčíková 9/1, Barbora Olšová 4, Kateřina Haladová 4, Martina Rechová 1, Marika Kocábová 5/1, Barbora Vavroušková 5, Klára Kovářová 4, Lucie Krejčíková 3, Michaela Bendová 1, Veronika Velebová 4. Trenér Vavroušek Pavel a Marek Krejčík. Vedoucí týmu Martin Hlavinka.














Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...