Jiří Obršlík | | Dorostenky

Vítězná neděle

Starší dorostenky...

HK Ivančice : TJ Jiskra Otrokovice   34:26 (19:11)



Od rána se dařilo. Nejprve naše šikovné mlžky zdolaly vrstevnice ze Strážnice, pak starší žačky bez větších problémů pohlídaly dva body proti Hodonínu. Ve 13:30 šly na řadu dorostenky, které navázaly na žačky, i když proti nim nastoupil velmi vyspělý a kvalitní soupeř z Otrokovic. Spokojenou neděli zakončily ženy, které taktéž proti Otrokovicím vybojovaly tohoto dne i poslední – zbylé dva body.


Zápas dorostenek hodnotí trenér týmu:

Tým Otrokovic se zatím sice krčí na chvostu tabulky, ale nedejme se tímto mýlit. Náš nedělní soupeř dosud hrál jen venkovní zápasy (rekonstrukce domácí haly) a navíc los mu v úvodu přiřknul elitní týmy soutěže. Otrokovice jistě skončí v horní polovině tabulky.

Obezřetnost jistě byla na místě, a to se i potvrdilo. Soupeř, nedbaje vzájemného postavení v tabulce, se do nás zakousl opravdu s plnou vervou. Přičteme-li naše dvě nešťastná vyloučení hned v úvodu, byl obraz hry pro domácí dost nepříznivý. Soupeře bylo plné hřiště a naše spojky pálily naprázdno. Než jsme se rozkoukali uteklo 13 minut. Holky si to na hřišti porovnaly v hlavách a uvědomily si, že musí zabrat. Zpřesnili jsme útočné kombinace a v obraně začali lépe spolupracovat. V 15. minutě jsme srovnali a do poločasu jsme si vybudovali slibný náskok.

Po změně stran soupeř změnil systém obrany, ale to již hrála lavička a naše dvoutisícovky jsme šetřily na zápas žen. Z toho i plyne, že 2. poločas skončil výsledkově smírně 15:15. Nebyl důvod plýtvat silami.

Spokojenost musím vyjádřit se všemi hráčkami. Spojky si s chutí zastřílely. Těší mě Míša Bendová a jejich pět branek po dvouzápasovém půstu. Taktéž slibný výkon Mishel – Barbory Olšové a Káji Dužíkové.

 

Sestava:

brankářky Petra Šiplová… ano dala branku! …1,Nikol Čožíková ….ta ne, Simona Fraňková 3, Bára Krejčíková 8/1, Barbora Olšová 6, Kateřina Haladová, Karolína Dužíková 3, Martina Rechová, Marika Kocábová 2, Barbora Vavroušková 3, Klára Kovářová 1, Lucie Krejčíková, Michaela Bendová 5, Veronika Velebová 2. Trenér Vavroušek Pavel a Marek Krejčík.











Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...