Jiří Obršlík |

Z turnaje v Žirovnici s bramborovými medailemi

Mladší žačky...

Už v pátek po obědě odjelo 11 mladších žaček na turnaj do Žirovnice. Děvčata čekala konfrontace s 8 týmy z Čech - Jindřichův Hradec, Havlíčkův Brod, Žirovnice, Tachov, Milevsko, Plzeň, Strakonice a Kynžvart, při které rozhodně nezklamala.

V pátek nás na rozehrání čekalo pouze utkání se Strakonicemi, které jsme po dramatickém závěru dovedly do vítězného konce 8:7. V sobotu jsme ráno zvládly utkání s Havlíčkovým Brodem 8:5, který však bohužel v konečném zúčtování skončil o jediný bod před námi. Druhé sobotní utkání proti domácí Žirovnici bylo z pohledu skóre i vývoje utkání nejjednoznačnější a zvítězily jsme v něm 16:6. Následovalo utkání s Jindřichovým Hradcem, které opět vyvrcholilo dramatickým závěrem, kdy jsme 5 vteřin před koncem z pravé spojky srovnaly skóre na 12:12. Poslední sobotní utkání, proti pozdějšímu vítězi turnaje Milevsku, bylo taktéž napínavé. Bohužel náskok 2 branek se soupeřům podařilo smazat a navíc překlopili stav na svoji stranu. Naše žačky tak utrpěly první porážku na turnaji 5:6. Bylo jasné, že v neděli ráno tak budeme s Tachovem bojovat o 2. místo na turnaji. Z našeho pohledu to bylo nejméně povedené utkání a po několika nepřesnostech jsme soupeři podlehly 5:10. Následovalo povinné vítězství nad Kynžvartem 8:4.  Na závěr turnaje nás pak čekalo utkání s děvčaty z Plzně. I přes narůstající únavu a počet drobných bolístek jsme podaly bojovný výkon a po zásluze zvítězily 7:6.

Našim děvčatům tak chyběl jediný bod v tabulce a vlastně jediný gól, aby skončila „na bedně“. Ve všech zápasech děvčata předváděla secvičené kombinace, které většinou končily brankou v síti soupeře. Stejně tak je zdobila bojovnost a dobře fungující obrana, podpořená skvěle chytající brankářkou. Doufáme, že na svůj výkon naváží i v posledních dvou mistrovských utkáních, která je na podzim čekají.

 

Sestava a branky:

Fadrná Nikola, Zelinková Nela -  Svobodová Viktorie 10, Halúzková Kristýna 1, Mya Dotra My 1, Weberová Nela 31, Svobodová Martina 2, Doležalová Kristýna, Dohnalová Ester 1, Klímová Aneta 14, Hacarová Adriana 9














Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...