Jiří Obršlík | | Dorostenky

HK Ivančice : SHK Veselí nad Moravou

Starší dorostenky...


28.10.2018 …. STO LET STÁTNOSTI.

Dorostenky v tomto kole narazily na odvěkého rivala z Veselí. Soupeř byl bohužel oslaben o dvojčata Klimešova, a to se podepsalo na hře hostů. Oproti tomu za domácí tým poprvé nastoupila reprezentační posilaVeronika Studená hráčka Jiskry Havlíčkův Brod a reprezentantka ČR v kategorii juniorek. Domácí tým nastoupil v plné síle a soustředěný na zápas, vědom si nadcházejících těžkých zápasů. Výsledek odpovídal stavu sil na hřišti. A to, že hrajeme nejen na výsledek, ale i pro diváky, bylo slyšet až ven, když děvčata lámala tyčky a nechala při našich střelách excelovat brankářku soupeře (nejlepší hráčka soupeře = druhá brankářka interligového Veselí n.M.).  


Trenér týmu:

Soustředili jsme se na náš výkon, protože jde do tuhého. Od začátku jsme měli utkání pod kontrolou a určovali tempo hry. Poločasový stav nám umožnil pošetřit síly na utkání žen, a tak jsme druhou polovinu jen kontrolovali výsledek.

Dnes jistě rád pochválím Mariku Kocábovou i Lucku Krejčíkovou za bezchybný výkon u postranních lajn. Dobře nabírá vítr Mishel – Barbora Olšová. Ale vlastně všem hráčkám musím poděkovat za předvedený suverénní výkon v tomto utkání. Nová posila – Veronika Studená si také s chutí zastřílela a sladila se s novými spoluhráčkami v zápasovém rytmu.

 

Sestava:

brankářky Petra Šiplová,Nikol Čožíková, Simona Fraňková 2, Bára Krejčíková 1, Barbora Olšová 5, Kateřina Haladová, Karolína Dužíková, Veronika Studená 3, Marika Kocábová 6, Barbora Vavroušková 5, Klára Kovářová 2/1, Lucie Krejčíková1, Michaela Bendová 0, Veronika Velebová 1. Trenér Vavroušek Pavel. Marek Krejčík, asistent Martin Hlavinka.










Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...