Jiří Obršlík | | Žačky

Dvě jasná vítězství

Žačky...

 

V sobotu 3.4. ráno se všechny naše stržky podpořené Marťou, Adélou, Pepou-Adrianou a Niky-Viky z mlžek vydaly do pěkné sportovní haly v Pohořelicích, kam byl přesunut zápas s družstvem Sokola Měnín.

Zápas se těžko hodnotí, výsledek je jednoznačný a stejně jednoznačně probíhal i zápas. Naše holky až moc rychle přišly na to, že právě dnes si mohou vylepšit osobní gólovou statistiku. Takže jsme sice více střílely, ale na obraně to nebylo takové, jaké by to být mělo a v útoku se nám to chvílemi zvrhávalo do příliš individuálních  akcí a chyběla týmová hra. 

Příští neděli to však bude o něčem jiném. V domácím utkání hostíme družstvo z Veselí, kde jsme letos na podzim prohrály 19:15. Máme tedy co vracet a o co hrát. Bude to nejnáročnější a určitě divácky nejzajímavější domácí zápas našich stržek!

PFF (přijďte-fandit-fšici)

 

Sestava a branky:

Velebová Gabriela, Fadrná Nikola, Doležalová Klára 10, Navasardyanová Viktoriya 4, Vaňková Sandra 4, Kusslová Nikola 9, Brustmannová Adéla 2, Hacarová Adriana 1, Vavroušková Dorota 6, Šteflová Zuzana 6, Cvrkalová Zuzana 4

 










 

SKH Velká nad Veličkou „B“ : HK Ivančice   4:13 (0:6)

 

Následně mladší žačky v odpoledních hodinách odehrály utkání ve Velké nad Veličkou. Soupeřem nám tentokrát bylo místní „béčko“, za které hrají především děvčata ročníku 2008. Utkání jsme bez větších problémů dovedly do vítězného konce 13:4. Více prostoru na hřišti tak dostala děvčata, která k mladším žačkám přišla až pro letošní sezonu. Poslední zápas podzimu odehrají naše mladší žačky v neděli na domácí palubovce proti družstvu Hodonína. Chybí jim tak jediné vítězství, aby zůstaly v podzimní části soutěže neporaženy!

 

Sestava a branky:

Zelinková Nela, Fadrná Nikola, Svobodová Viktorie 2, Halúzková Kristýna, DotramyMya 1, Svobodová Martina 3, Brustmannová Adéla 3, Doležalová Kristýna, Dohnalová Ester 1, Klímová Aneta 2/1, Hacarová Adriana 1/1

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...