Jiří Obršlík | | Ženy

Přivezly jsme cenné body z Havlíčkova Brodu

Ženy...


V sobotu 24. 11. 2018 sehrály ženy HKI důležité utkání s týmem z Havlíčkova Brodu. Před utkáním měly oba celky shodný počet bodů v ligové tabulce, a tak bylo možné předpokládat, že se bude opět jednat o napínavé utkání, jehož vítěze určí až poslední minuty.

Po většinu prvního poločasu udržovaly mírný náskok domácí házenkářky. Ke změně došlo přibližně v 15. minutě druhého poločasu, kdy se jedno či dvoubrankové vedení překlopilo na naši stranu. Soupeř se však vidiny bodů nevzdával a stále náš náskok stahoval. V poslední minutě utkání jsme ztratily míč a soupeřky měly 14 vteřin na srovnání stavu. To se jim naštěstí nepodařilo, a tak jsme si z Havlíčkova Brodu odvezly cenné dva body.

Ač jsme vyhrály, nelze zápas vnímat zcela pozitivně. Rozhodně se nejednalo o pěkné utkání, když namísto pohledných akcí byly viděny především časté ztráty míče a zejména v prvním poločase neproměněné střelecké příležitosti. Příští víkend nás čeká lídr tabulky z Hodonína, proti kterému takový výkon jistě stačit nebude.

 

Brankářky Veronika Fialková a Iveta Cvingráfová, Silvie Leschingerová 2, Simona Fraňková 2, Martina Marková 4, Bára Krejčíková 2, Jitka Binarová 1, Kristýna Pánková 2/1, Anna Höllová 1, Lenka Hájková 1, Veronika Velebová 2, Barbora Vavroušková 1, Michaela Bendová 2.

Trenér Marek Krejčík a Pavel Vavroušek.





Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...