Jiří Obršlík | | Minižačky

Veselí nad Moravou

Minižačky 6+1...

Mini žačky HK IVANČICE se zúčastnily v uplynulém víkendu turnaje ve Veselí nad Moravou. Nominováno bylo celkem 16 hráček, ale z důvodu velkého počtu nemocných jich odcestovalo nakonec jen 12. V pátek a v sobotu jsme odehráli celkem 6 zápasů naší skupiny. Tam jsme skončili na 6 místě. 5 místo nám uniklo o 2 body v rozdílu skóre. Naši hru velice ovlivnilo zranění a zdravotní indispozice naší jediné brankářky (druhá neodcestovala z důvodu zranění), která nás musela dokonce v neděli ráno opustit. V neděli jsme bojovali o konečné 11.-14. místo. V celkovém pořadí týmů jsme se umístili na 12. místě ze 14. zúčastněných (11. místo nám uniklo o jeden bod v rozdílu skóre). Turnaj jsme odehráli bez řadu zkušených hráček a i přes již zmiňované zranění holky ukázaly dobrý týmový výkon a z řadou osobních zlepšení. 
Na holky během turnaje čekala 2. překvapení. Jedno na začátku - dar od sponzora (pana Slaniny- tatínek od Agáty Novotné) ve formě kompresních podkolenek pro všechny holky. Druhé na cestě zpět domů. Návštěva trenéra Karla a naší hračky Karolíny Maturové v jejich překrásně nazdobeném domě....

Nejužitečnější hráčkou HK Ivančice na turnaji byla vybrána Klára Zajícová...

Sestava:
Naďa Albrechtová, Petra Urbanová, Viktorie Hrdá, Karolína Čožíková, Denisa Čožíková, Adéla Nováková, Ludmila Nováková, Klára Knotková, Klára Zajícová, Simona Evstafeva, Tereza Kabelková, Kristína Feithová.

Trenéři:
Luboš Halúzka a Jana Evstafeva










Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...