Jiří Obršlík | | Žačky | Žačky - turnaje

„O podzimní cenu Jižního města 2018“

Mladší žačky...

O uplynulém víkendu 7. – 9. 12. 2018 se na svou poslední akci letošního roku vydaly i mladší žačky. V pražských Hájích se zúčastnily turnaje „O podzimní cenu Jižního města 2018“, kam zavítalo celkem 9 týmů z České republiky. Postupně jsme tak sehrály osm utkání s týmy Jindřichova Hradce, Slavie Praha, Milevska, Písku, Plzně, Hájí „I“ a „II“ a Zlína. Turnajový program zpestřily i dvě české reprezentantky Petra Kudláčková a Jana Knedlíková, které děvčatům neúnavně podepisovaly kartičky a míče. Kromě toho se všechna družstva v sobotu večer zúčastnila projížďky historickou tramvají centrem Prahy.

Hned v pátek ivančická děvčata sehrála velmi povedené utkání proti družstvu Jindřichova Hradce a s přehledem vyhrála 9:2. Další porce, a to hned pěti zápasů, nás čekala v sobotu. Díky ne příliš ideálnímu rozlosování od pořadatelů nás hned čtyři utkání čekala mezi 8. a 13. hodinou. V prvním utkání jsme nastoupily proti družstvu červenobílých. V utkání se na obou stranách blýskaly především svými výkony brankářky. Nakonec byla spokojenější ta slávistická, protože její spoluhráčky dovedly utkání k vítězství 7:4. Ve druhém sobotním utkání proti Sokolu Písek naše děvčata vstoupila do utkání úplně jinak. Od prvních minut se dokázala proti soupeři střelecky prosazovat, dobře bránila a skvělý výkon opět předvedla naše brankářka, to vše vedlo k výhře nad pozdějším vítězem turnaje 13:11. Tým Písku na turnaji poznal porážku pouze od našich holek. Třetí utkání v řadě proti Milevsku bylo celou dobu vyrovnané, skóre se přelévalo ze strany na stranu a nakonec byly o gól šťastnější soupeřky. Ve čtvrtém utkání proti Plzni již na našich holkách byla vidět únava způsobená především 4 zápasy v tak krátké době. I přesto bojovala a nakonec soupeři podlehla opět nejtěsnějším možným rozdílem jediné branky 8:9. Před pátým zápasem jsme si daly krátký odpočinek ve spacácích a doslova jsme vlétly na domácí družstvo Hájů „I“. Doposud neporažené družstvo poznalo první porážku 3:8 a my si tak po pěkném bojovném zápase připsaly dva body do konečné tabulky. Vzhledem k několika výsledkovým překvapením na turnaji nebylo před nedělními zápasy nic rozhodnuto. Po prvním nedělním utkání proti Hájům „II“, ve kterém jsme zvítězily 12:4, bylo jasné, že výhra v posledním utkání proti Zlínu nás může dostat až na konečné 3. místo. Nicméně kdyby je pouze kdyby. Bez zraněné Nely jsme bojovaly až do poslední minuty, ale na soupeře to nestačilo, a tak jsme zlínským děvčatům podlehly4:6. V konečné tabulce jsme tedy měly shodně po osmi bodech s družstvy Milevska a Plzně, ale další rozhodující kriterium – vzájemný zápas, v obou případech vyzněl v náš neprospěch, a tak jsme obsadily konečné 6. místo.

Turnaj byl i tak dobrou prověrkou pro ivančické holky a ukázal jim, kde je potřeba na tréninku přidat a co dál pilovat.

Po zásluze byla ostatními trenéry jako nejlepší brankářka turnaje zvolena naše Nikola Fadrná, která své spoluhráčky svými skvělými výkony podpořila v každém utkání. Gratulujeme a jen tak dál!!!!

 

Sestava a branky:

Zelinková Nela, Fadrná Nikola – Svobodová Viktorie 9, Halúzková Kristýna, DotramyMya, Weberová Nela 17, Svobodová Martina 10, Brustmannová Adéla 19, Doležalová Kristýna, Dohnalová Ester 1, Klímová Aneta 8, Hacarová Adriana 6

 

 

Výsledky:

HK Ivančice – Jindřichův Hradec        9:2

HK Ivančice – Slavia Praha               4:7

HK Ivančice – Sokol Písek               13:11

HK Ivančice – HC Milevsko              12:13

HK Ivančice – DHC Plzeň                  8:9

HK Ivančice – Háje „I“                      8:3

HK Ivančice – Háje „II“                   12:4

HK Ivančice – HC Zlín                       4:6

 

Konečné pořadí:

1.      Sokol Písek

2.      Slavia Praha

3.      Háje „I“

4.      DHC Plzeň

5.      HC Milevsko

6.      HK Ivančice

7.      HC Zlín

8.      Házená Jindřichův Hradec

9.      Háje „II“












Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...