Jiří Obršlík | | Ženy

Z posledního podzimního utkání ženy body nedovezly

Ženy...


V sobotu 08.12.2018 odehrály ženy své poslední utkání podzimní části sezóny. Společně s dorostenkami se vydaly na dalekou cestou do Třeboně, kde se střetly s týmem z Jindřichova Hradce.

První patnáctiminutovka utkání byla v režii domácích. Poté začaly ženy HKI dotahovat a ve 24. minutě se dokonce dostaly do nejtěsnějšího možného vedení. Závěr prvního poločasu ale patřil domácím hráčkám, které opět otočily vývoj utkání ve svůj prospěch a do šatny odcházely za výsledku 17:15.

Druhý poločas pak našim ženám vůbec nevyšel a soupeřky své vedení postupně navyšovaly. Chyběl důraz v obraně, ale i v útoku, a tak zůstaly body zaslouženě na jihu Čech.

Po první části sezóny patří ženám HKI průběžné 7. místo v tabulce. V prvním zápase jarní částí pak v neděli 24.02.2019 změří ženy sílu s rivalem z Bohunic, který má momentálně o bod více a patří mu 5. místo.

 

 

brankářky Petra Šiplová a Iveta Cvingráfová, Barbora Olšová 3, Silvie Leschingerová 3, Simona Fraňková, Martina Marková 7/1, Bára Krejčíková 2, Jitka Binarová 4, Kristýna Pánková 3, Kateřina Haladová, Karolína Dužíková, Veronika Velebová, Barbora Vavroušková 3, Michaela Bendová 1. Trenér Marek Krejčík a Pavel Vavroušek.

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...