Jiří Obršlík |

Obrovský úspěch

Reprezentace ČR Jakub Štěrba + Jirka Dokoupil...

Obrovský úspěch a dá se říct i pohlazení na duši zažil klub HK Ivančice na přelomu roku 2018/2019, kde dva hráči Jakub Štěrba + Jirka Dokoupil, kteří vyrůstali v našem klubu a po dlouhá léta zde působili, nastoupili za seniorskou reprezentaci.
Kuba odehrál tři utkání proti Rumunsku, Japonsku a zejména Německu, kde před vyprodanou halou v Hannoveru změřil síly s hráči z nejlepší soutěže světa. Ve čtvrtém utkání se potkal s Jirkem, který byl donominován na duel proti Argentině. Utkání CZE-ARG vysílala živě ČT SPORT, o to byl zážitek intenzivnější. Bylo super sledovat oba dva hráče na hřišti. Jirka dostal příležitost od začátku utkání a působil zejména jako obranný pilíř na středním zadním obránci vedle velezkušeného Pavla Horáka. Dostal se i do útočné fáze, kde vybojoval sedmimetrové hody. Kuba odehrál za čtyři utkání slušný počet minut a prosadil se i střelecky, připsal si do své sbírky čtyři reprezentační branky. Na tyto akce byl nominován i Matěj Klíma, ten musel kvůli zdravotním problémům odpočívat, ale jistě brzy i on opět vběhne na hřiště a oblékne reprezentační dres.

Je to velká odměna ne jen pro vedení klubu Milana Bučka a Jiřího Obršlíka, ale všechny trenéry, kteří se na růstu těchto hráčů podíleli. Jsme rádi, že naše práce má smysl i na reprezentační úrovni...









Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...