Jiří Obršlík | | Dorostenky

Povinné vítězství

Starší dorostenky...

HK Ivančice : TJ Sokol Písek   38:19 (16:8)


Dříve než se roztočí zápasy jarní části nejvyšší soutěže starších dorostenek, muselyv sobotu odpoledne ivančické hráčky uzavřít podzimní účet. Šlo o dohrávku se Sokolem Písek.

Venku byl krásný slunný jarní den, který lákal k procházkám kolem řeky. To bylo nejspíš příčinou velice slabé návštěvy na utkání nejvyšší dorostenecké soutěže dívek. S velkým důrazem jsme šli do celé zimní přípravy, ve snaze odvádět na jaře dobré výkony a poprat se o příčky nejvyšší.

Toto úvodní utkání mělo být odrazovým můstkem na startu. Trenéři vše podstatné ještě před utkáním hráčkám v šatně objasnili a šlo se na věc. Od úvodních minut jsme diktovali tempo hry a postupně si budovali náskok. Do hry jsme v průběhu zápasu zapojily všechny hráčky. Vyzkoušeli jsme si obranu jak zataženou, tak i varianty, jak eliminovat sílu soupeře vysunutím. V útočné fázi jsme si s chutí zastříleli a projeli útočné herní kombinace. Dařilo se nám i v rychlém přechodu do útoku. Asi není našemu výkonu dnes co vytknout.

Pochválit musíme soupeře, který i za rozhodnutého stavu, kladl houževnatý odpor a nesložil zbraně. Zajímavostí utkání je, že domácí tým proměnil všech pět nařízených sedmimetrových hodů, soupeř jich stejný počet na naši brankářku neproměnil.

Sestava:
v brance Petra Šiplová, Simona Fraňková 2, Bára Krejčíková 7, Barbora Olšová 6/1, Kateřina Haladová 1., Karolína Dužíková, Veronika Studená 6, Marika Kocábová 3, Barbora Vavroušková 5, Lucie Krejčíková2, Veronika Velebová 3/1. Trenéři Vavroušek Pavel a Marek Krejčík.













Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...