Jiří Obršlík | | Žačky

Vítězná utkání

Mladší + starší žačky...

V neděli 24.02.2019 začínaly mladší žačky domácí házenkářský program netradičně až v pravé poledne. Se soupeřem z brněnských Bohunic si poradily bez větších problémů, i přesto, že jsme ani zdaleka nehrály v kompletním složení. Brzy bylo utkání rozhodnuto a děvčata tak mohla zkoušet a zdokonalovat nacvičené kombinace.

Po mladších žačkách se na hřišti představily i ty starší, které se postavily stejnému soupeři. Ani tady utkání nepřineslo žádné překvapení a děvčata brzy získala dostatečný náskok, aby utkání v klidu dohrála. I tady diváci mohli od našich děvčat vidět povedené akce, které na tréninku stále pilujeme. Jediným stínem utkání je obnovené zranění Nely, ale doufáme, že se dá opět brzy do pořádku.

Příští víkend zajíždějí starší žačky v sobotu do Telnice k utkání proti Měnínu a v neděli pak mladší žačky sehrají utkání proti děvčatům z Újezdu u Brna.

 

Mladší žákyně:

HK Ivančice : TJ Tatran Bohunice          22:7 (10:3)

Sestava a branky:

Fadrná Nikola, Svobodová Viktorie 5, Halúzková Kristýna, DotramyMya 1, Svobodová Martina 6/1, Brustmannová Adéla 3/1, Doležalová Kristýna, Weberová Nela 1, Dohnalová Ester 1, Klímová Aneta 5

 





Starší žákyně:

HK Ivančice: TJ Tatran Bohunice          25:7 (13:2)

Sestava a branky:
Velebová Gabriela, Fadrná Nikola, Doležalová Klára 3, Kusslová Nikola 7, Weberová Nela 2, Svobodová Martina 4, Vavroušková Dorota 5/4, Klímová Aneta 1, Šteflová Zuzana 1, Cvrkalová Zuzana 2












Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...