Jiří Obršlík | | Dorostenky

Bereme oba body

Starší dorostenky...

HK Ivančice : DHK ZORA Olomouc   22:15 (12:9)

Dohrávané utkání přilákalo zajímavou návštěvu i přes to, že se hrálo v pozdních hodinách všedního dne. Soupeř přijel velice dobře připravený a odhodlaný poprat se o co nejlepší výsledek. Ivančické dorostenky mají dobrou jarní fazónu, a tak byl k vidění pěkný zápas. Diváci si jistě přišli na své, bez ohledu nato, že padlo méně branek, než jsou vIvančicích zvyklí.

Zápas dorostenek hodnotí trenér týmu:

Dnes se nám hra dařila, byť nás měl soupeřdobře přečtené. Hrál zataženou, na nohách rychlou a urputnou obranu na kterou jsme dlouho hledali recept. Navíc v brance Zory nastoupila interligová reprezentační brankářka, která s velkou účinností likvidovala naše střelecké pokusy ze střední vzdálenosti. Musím holky pochválit za velice dobré plnění dohodnutých úkolů. Výborná ruka Báry Krejčíkové (Xeny) a herní přehled Barbory Olšové (Mishel) i Simony Fraňkové dělali soupeřkám velké problémy. Určitě nezapomenu na naši brankářku Petru Šiplovu, která dnes chytala znamenitě. Za co musím pochválit celý tým, je obrana a velká síla kolektivu. Tyto dvě rozhodující věci jasně přiklonily misky vah na naši stranu.

Sestava:

brankářky Petra Šiplová, Simona Fraňková 1, Bára Krejčíková 6, Barbora Olšová 6, Karolína Dužíková, Veronika Studená 2, Martina Rechová, Marika Kocábová, Barbora Vavroušková 3, Lucie Krejčíková 3, Michaela Bendová, Veronika Velebová 1. Trenér Vavroušek Pavel a Marek Krejčík.










Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...