Pavel Vavroušek | | Žačky - házenkářský desetiboj

Házenkářský desetiboj dívek 2011-2012

Kompletní informace...

SEN SE STAL SKUTEČNOSTÍ

MEDAILE Z MISTROVSTVÍ REPUBLIKY

JSOU DOMA!


MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY  v Házenkářském desetiboji pro soutěžní ročník 

2011/2012 - mladší žačky.  

08.06. – 10.06.2012 Plzeň


O víkendu proběhlo v Plzni mistrovství republiky mladších žaček v házené. Na tomto finálovém turnaji hrály vítězné týmy krajských soutěží z celé republiky: TJ Sokol Písek, HC Háje Praha, Spartak Ústí nad Labem, HK Ivančice, SK P.E.M.A Opava, DHK Slavoj Žirovnice, DHC Plzeň.

Zúčastnily i reprezentantky Jihomoravského kraje, hráčky házenkářského klubu HK IVANČICE. Předvedly skvělý výkon, založený na celotýmovém vyrovnaném výkonu a zcela po zásluze si odvezly z Plzně bronzovou medaili. Ivančice, jako vítěz Jihomoravské ligy mladších žaček, sice nepřijeli jako favorit a s týmem ročníku 2000 (povolený byl start i ročníku 1999, tedy o rok starším hráčkám), měli spíše doplňovat nižší patra tabulky, přesto proti daleko zkušenějším soupeřkám uspěli. Hlavní zbraní byla pevná parta kamarádek jejichž hlavní zábavou je a doufáme, že zůstane házená. O úspěch v národním finále se zasloužily tyto hráčky:     V brance Petra Šiplová, v poli Barbora Olšová, Bára Krejčíková (naše nejproduktivnější hráčky sezóny), Kateřina Haladová, Nela Zahradníčková, Simona Greplová – kapitánka týmu, Nikola Hošková, Natálie Svobodová ( vybrána do ALL STARS týmu turnaje), Barbora Vavroušková, Tereza Bučková – brankářka, Klára Kovářová, Michaela Bendová, Tereza Trejtnarová a Veronika Velebová. Tým vedl trenér Tomáš Svoboda s vedoucím týmu Pavlem Vavrouškem.

 

 

Turnaj se pro naše barvy vyvíjel dobře. Holky pochopily význam, důležitost i jedinečnost této události. Každá disciplína desetiboje byla metou, kterou holky chtěly zvládnout co nejlépe. Všechny týmy byly zkušené, bojovné a s ohromným hladem po vítězství. Takže žádný z favoritů neměl  body dopředu v kapse. Různorodost soutěží a vyrovnanost týmů umocňovala napětí celého turnaje, který do poslední chvíle byl otazníkem a to nejvíce pro náš tým a tým Ústí nad Labem. Nakonec jsme byli šťastnější my a po zásluze se nám na hrudi zablýskla bronzová medaile. Je to nejcennější kov, který naše holky dosud získaly. Ještě cennější jsou pro holky zkušenosti z tohoto náročného turnaje a zcela nejdražší určitě zůstanou vzpomínky na krásné MISTROVSTVÍ REPUBLIKY V HÁZENÉ z Plzně!


FOTKY 1, FOTKY 2, FOTKY 3, FOTKY 4

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...