Jiří Obršlík | | Dorostenky

HK Ivančice : HC Zlín

Starší dorostenky...


Dovolím si dnes stručně zhodnotit všechny nedělní zápasy dívčí kategorie. Jedna lepší jízda než druhá. Samé parádní výkony. Mlžky, radost se dívat 18:8. Stžky, výborný zápas.Drama do úplného konce s odvěkým rivalem – Veselím. Vítezství 19:16 a naše plná lavička jsou skvělým základem do let budoucích. Dorky udolaly Zlín 24:22 ve velice těžkém a vyrovnaném zápase, který se věrným fanouškům musel líbit. Zlatým hřebem byl určitě zápas našich žen proti favorizovanému Sokolu Velké Meziříčí, které jsme přetlačili 32:31. Krásná házenkářská dívčí neděle, kdy všechny body zůstaly doma!

K zápasu dorostenek.

Tradiční souboj dvou vzájemně dobře známých týmu i hráček samých. Trenéři hledali marně jakou účinnou taktiku na soupeře zvolit. Zápas byl od první do poslední minuty zcela vyrovnaný a o výsledku rozhodla větší zkušenost domácího celku. Zápas byl určitě pohledný a byl ozdobou soutěže starších dorostenek.

Zápas dorostenek hodnotí trenér týmu:

Už tradičně těžký zápas. Od úvodního hvizdu jsme měli problémy překonat reprezentační brankářku hostí Andreu Vařechovou. Taktéž dobře pohyblivá obrana soupeře nám dělala velké problémy se prosadit. Jsem rád, že jsme se postupně vypořádali s kvalitní a dobře připravenou defenzívou soupeře.  Naše obrana pracovala velice dobře. Přechod do útočné fáze se nám tentokráte více dařil z druhé vlny. Na plnou obranu jsme se začali prosazovat až v druhé polovině první půle. Určitě vyzdvihnu obranu jako kompaktní celek včetně spolehlivě chytající Petry Šiplové. Výborný zápas odehrála Barbora Olšová. Vedle ní Bára Krejčíková a Barbora Vavroušková zdatně sekundovaly naší střední spojce. Chválím pravidelně benjamínky 2002, tak tedy i nedělní výkon jim pochválím, jsem přesvědčen, že zaslouženě. Především Marika Kocábová výrazně přispěla k vítězství našich děvčat. Naše křídla odvedla maximum. Celkový výkon týmu hodnotím výborně. Děkuji, jdeme správným směrem.

Sestava: brankářka Petra Šiplová, Bára Krejčíková 7/3, Barbora Olšová 3, Kateřina Haladová 2, Karolína Dužíková, Martina Rechová, Marika Kocábová 6, Barbora Vavroušková 4/2, Lucie Krejčíková1, Veronika Velebová 1. Trenér Vavroušek Pavel a Marek Krejčík.











Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...