Jiří Obršlík | | Žačky

Domácí vítězství

Mladší + starší žačky...

V neděli ráno házenkářský program odstartovaly naše mladší žačky. V utkání proti Velké nad Veličkou „A“ bylo o výsledku rozhodnuto během prvních pěti minut, což nám umožnilo prostřídat a šetřit děvčata na utkání starších žaček. Ani prostřídaná sestava soupeři nedovolila se na nás dotáhnout a dovedla utkání k vítězství.

Následovalo očekávané utkání starších žaček proti Veselí nad Moravou, které nás v letošní sezoně již dvakrát porazilo. Na našich holkách byla od prvních minut vidět bojovnost a snaha za každou cenu v utkání zvítězit. Diváci viděli utkání se spoustou pěkných akcí, tvrdými obranami na obou stranách a dobře chytajícími brankářkami. Většinu utkání nás soupeř dotahoval, kdy jsme držely jedno, maximálně dvoubrankové vedení. Domácí házenkářky ale soupeři víc nepovolily a po 50 minutách utkání odcházely z palubovky konečně jako vítězky.

Tak se našim holkám podařilo to, v co jsme tajně doufali. Navázaly na pěkná utkání ze žákovské ligy a zjistily, že když budou hrát týmově, tak můžou vyhrávat i nad silnými soupeři.

Tento týden mají mladší i starší žačky volný víkend, a již příští sobotu 23. 3. čeká mladší žačky kvalifikace házenkářského desetiboje na domácí palubovce proti družstvu Zlína. Pevně doufáme, že holky postoupí do finále desetiboje, které je pro tuto kategorii vrcholem.

 

HK Ivančice : Velká nad Veličkou „A“       18:8 (11:2)

Sestava a branky: Zelinková Nela, Fadrná Nikola - Svobodová Viktorie 1, Halúzková Kristýna, Dotramy Mya, Svobodová Martina 3, Brustmannová Adéla 2, Kamencová Ema 5, Doležalová Kristýna 1, Weberová Nela 2, Dohnalová Ester 1, Klímová Aneta 1, Hacarová Adriana 2




HK Ivančice : Veselí nad Moravou       19:16 (11:9)

Sestava a branky: Velebová Gabriela, Fadrná Nikola - Doležalová Klára 4/1, Navasardyanová Viktoriya 1, Vaňková Sandra, Kusslová Nikola 4/1, Hacarová Adriana 1, Weberová Nela 1, Svobodová Martina, Brustmannová Adéla 3, Kamencová Ema 1, Vavroušková Dorota 3/3, Šteflová Zuzana 1, Cvrkalová Zuzana












Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...