Jiří Obršlík | | Ženy

Z Otrokovic jsme dovezly alespoň bod

Ženy...


V neděli 17. 3. 2019 se ženy HKI střetly s týmem z Otrokovic, který umí být velmi nepříjemným soupeřem, což se i v průběhu utkání potvrdilo. Již podruhé v řadě musel trenér do jisté míry improvizovat na postu spojek, k tomu se přidal ne příliš vydařený výkon rozhodčích, a tak jsme rády, že jsme z Otrokovic dovezly alespoň bod za remízu.

Do utkání jsme nevstoupily zcela koncentrovaně, a tak jsme hned ze začátku prohrávaly rozdílem tří branek. Celou první desetiminutovku jsme tak soupeřky pouze dotahovaly. Poté jsme sérií pěti branek za sebou otočily výsledek v náš prospěch, avšak soupeřkám se do konce poločasu podařilo náš náskok stáhnout a nakonec i vrátit nejtěsnější možný náskok na svou stranu.

Ve druhém poločase se žádnému z týmů nepodařilo odskočit o více jak dvě branky, a tak se o konečném rozdělení bodů rozhodlo až v závěrečných sekundách, kdy domácí srovnaly ze sedmimetrového hodu.

Příští utkání nás čeká v neděli 31. 3. 2019, kdy na domácí palubovce přivítáme soupeřky z Kunovic.

brankářky Iveta Cvingráfová a Veronika Fialková, Hana Janoušková 1, Silvie Leschingerová 1, Martina Marková 8/4, Bára Krejčíková 8, Barbora Olšová 1, Kristýna Pánková 4, Anna Höllová, Lenka Hájková, Barbora Vavroušková 2, Veronika Velebová. Trenér Marek Krejčík a Pavel Vavroušek.










Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...