Jiří Obršlík | | Žačky

Žačky na jaře bez porážky

Mladší + starší žačky...

Poslední březnovou neděli se mladší i starší žačky představily na domácí palubovce, kde obě družstva odehrála svá utkání proti stejnému soupeři – děvčatům z Kuřimi.   

                Nejprve se na hřišti tradičně představily mladší žačky, které letos v soutěži nepoznaly porážku. I proti družstvu Kuřimi nakonec z hřiště odcházely vítězně, ale výkon rozhodně nepatří mezi povedené. Během prvního poločasu si děvčata vypracovala dostatečný náskok (10:2), který umožnil prostřídat a pošetřit některá děvčata na utkání starších žaček. Ve druhém poločase naše holky předvedly tragický výkon a prohrály se soupeřem 2:3. Velké množství technických chyb a neproměňování vyložených střeleckých pozic byly hlavními příčinami výsledku druhého poločasu. I tak utkání skončilo výhrou domácích 12:5.

                Starší děvčata brzy v utkání vedla 4:0, poté skóre narůstalo na obou stranách a soupeři se tak dařilo držet sena dostřel našich děvčat po celý první poločas (10:7). Ve druhém poločase domácí házenkářky zabraly, začaly proměňovat připravené střelecké příležitosti, zlepšily se v obraně a díky tomu odskočily soupeři na konečných 24:11.

                Doufejme, že děvčata v sobotu na žákovské lize v Kunovicích předvedou lepší výkon, na který jsme u nich zvyklí. Mladší žákyně mají tento víkend volno. Obě družstva se opět představí na domácí palubovce v neděli 14. 4.

 

 

Mladší žákyně:

HK Ivančice : SK Kuřim     12:5 (10:2)

 

Sestava a branky:

Fadrná Nikola, Svobodová Viktorie 3, Halúzková Kristýna, Svobodová Martina 2, Brustmannová Adéla 1, Kamencová Ema 3, Doležalová Kristýna, Weberová Nela, Dohnalová Ester, Klímová Aneta, Hacarová Adriana 3





 


Starší žákyně:

HK Ivančice : SK Kuřim     24:11 (10:7)

 

Sestava a branky:

Fadrná Nikola, Doležalová Klára 2, Navasardyanová Viktoriya, Kusslová Nikola 7/1, Hacarová Adriana 1, Weberová Nela 3, Svobodová Martina 1, Brustmannová Adéla 3, Kamencová Ema 1, Klímová Aneta 2, Šteflová Zuzana 1, Cvrkalová Zuzana 3














Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...