Jiří Obršlík | | Ženy

Další body do ligové tabulky

Ženy...

HK Ivančice : SHK Kunovice   27:25 (18:14)


V neděli 31. 3. 2019 odehrály ženy HKI 16. kolo 1. ligy žen. Soupeřkami jim tentokrát byl tým z Kunovic, kterému sice patří průběžné poslední místo v tabulce, avšak na podzim jsme ze vzájemného střetnutí body nepřivezly.

Po většinu první poloviny jsme si nad Kunovicemi držely těsný náskok, který se soupeřkám stále dařil stahovat. První možnost uskočit přišla až v poslední pětiminutovce prvního poločasu, kdy jsme díky sérii tří branek za sebou odskočily na poločasový čtyřbrankový rozdíl (18:14).

Ve druhém poločase pak diváci již ze strany domácích příliš branek neviděli, neboť se nám podařilo proměnit pouze 9 střel. Hluchých míst jsme si tentokrát vybraly hned několik. Od 9. do 22. minuty jsme proměnily pouze jednu střeleckou šanci. Soupeřky toho naštěstí nevyužily, a tak jsme se mohly radovat ze zisku dalších bodů a posunu v tabulce na prozatímní 5. místo.

Příští víkend zavítáme na půdu soupeřek do pražských Vršovic a týden na to vyzveme na domácí palubovce v netradičním čase ve 12.00 dosavadní první celek tabulky Kobylisy.

 

Sestava:

brankářky Iveta Cvingráfová a Veronika Fialková, Hana Janoušková 3, Silvie Leschingerová, Martina Marková 6/4, Bára Krejčíková 6/3, Barbora Olšová 2, Jitka Binarová 1, Anna Höllová, Lenka Hájková 2, Barbora Vavroušková 5, Veronika Velebová 2. Trenér Marek Krejčík a Pavel Vavroušek.














Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...