Jiří Obršlík | | Ženy

První jarní prohra

Ženy...


V neděli 7. 4. 2019 vyjely ženy HKI na utkání do pražských Vršovic. Vítězství by zajistilo dotažení ivančických házenkářek na týmy Havlíčkova Brodu a Velkého Meziříčí, od kterých nás dělí pouhé dva body. Bohužel jsme tento důležitý krok, který by nás bodově vynesl na dělenou třetí až pátou pozici v tabulce, nezvládly.

V prvním poločase jsme předvedly naprosto tragický výkon, který jsme korunovaly téměř nulovou obranou. Soupeřky si s námi dělaly, co chtěly, a tak museli trenéři vzít první time-out již v sedmé minutě utkání. Skóre 7:1 ve prospěch soupeřek mluvilo za vše. První poločas by se dal ve zkratce shrnout jako třicet minut zmaru, během kterých se nám nedařila snad jediná herní činnost – míč jsme po zbytečných nepřesnostech odevzdávaly soupeřkám do rukou, v útoku jsme neproměňovaly a o obraně se nemá cenu ani zmiňovat (vždyť jsme během prvního poločasu obdržely tolik branek, co jindy za téměř celé utkání).

Ani druhý poločas neprobíhal tak, jak by měl. Nepodařilo se nám dostat soupeřky pod tlak, což vycházelo zejména ze stále velmi špatné a nedůrazné obrany. Nakonec se nám alespoň podařila kosmetická úprava konečného výsledku, kdy jsme soupeřky dotáhly na rozdíl 4 branek na konečných 35:31.

O víkendu vyzveme na domácí palubovce v netradičním čase ve 12.00 Sokol Kobylisy.Výkon z uplynulého týdne na dosavadní první celek tabulky jistě stačit nebude a bude zapotřebí, abychom se opět vrátily k důsledné obraně, ze které jsme dříve těžily.

 

brankářky Iveta Cvingráfová a Veronika Fialková, Silvie Leschingerová 1, Martina Marková 5/3, Bára Krejčíková 8, Barbora Olšová 6, Jitka Binarová 1, Kristýna Pánková 2, Anna Höllová 1,Lenka Hájková 3, Kateřina Haladová, Barbora Vavroušková 4. Trenér Marek Krejčík a Pavel Vavroušek.

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...