Jiří Obršlík | | Ženy

Na lídra tabulky nestačily

Ženy...



V neděli 14. 4. 2019 přivítaly ženy HKI na domácí palubovce první celek tabulky Sokol Kobylisy II. V prvním poločase se nám dařilo držet se soupeřkami krok. Ani jeden z týmů si nevybudoval znatelný náskok, a tak poločas skončil 18:17 v náš prospěch. Tento výsledek ukázal, že jsme schopné držet krok i s týmem z čela tabulky.

Avšak poté přišel poločas druhý, ve kterém jsme vůbec nezareagovaly na hru soupeřek, které první patnáctiminutovku ovládly rozdílem 14:3. Na sérii sedmi a šesti branek v řadě z rukou hostujícího týmu jsme již do konce poločasu nebyly schopné odpovědět, a tak jsme v jarní části sezóny poprvé na domácí palubovce prohrály.

Nyní nás čeká týden pauza, a poté zavítáme v sobotu 27. 4. do Olomouce, odkud bychom po posledních dvou porážkách rády dovezly plný počet bodů.

 

Sestava: 

brankářky IvetaCvingráfová a Veronika Fialková, Barbora Olšová2, Silvie Leschingerová2, Martina Marková 7/4, Bára Krejčíková8, Jitka Binarová 4, Kristýna Pánková 1, Anna Höllová, Lenka Hájková 3, Veronika Velebová, Kateřina Haladová. Trenér Marek Krejčík a Pavel Vavroušek.













Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...