Jiří Obršlík | | Žačky

První jarní porážka

Starší žačky...

V neděli 28. 4. odjíždělo družstvo starších žaček k důležitému zápasu do Veselí nad Moravou. Díky našemu březnovému vítězství nad tímto soupeřem na domácí půdě nebylo o mistrovi jihomoravského kraje v kategorii starších žákyň stále rozhodnuto. Naše holky věděly, že titul soupeřkám ještě mohou vzít, ale jen v případě, že je porazí o osm branek. Vstup do utkání a vedení 3:2 bylo to poslední, co se nám v utkání povedlo. Bohužel z pokynů, které jsme si před zápasem řekly, jsme nedokázaly plnit téměř žádné.

Nefungující obrana byla jednou z hlavních příčin porážky 13:19, ale ani v útoku jsme se příliš nedokázaly prosazovat. Většina našich vyložených brankových příležitostí končila u soupeřovy brankářky. Až v posledních 5 minutách 2. poločasu naše holky zjistily, jak je jednoduchá střelba z 9 m a díky tomu vsítily krátce po sobě 3 branky. Na výsledku utkání to ale již nic nezměnilo. Na utkání se jen těžko hledá nějaké pozitivum a sportovně musíme uznat, že pokud na někom dnes na hřišti bylo vidět, že chce vyhrát, tak to byla děvčata z Veselí nad Moravou. Nám tak nezbývá než se pro letošek spokojit s druhým místem a dál pracovat na zlepšování všech herních činností. Soupeři do Veselí k titulu gratulujeme!!!

V příštím týdnu nás čeká velká porce mistrovských utkání, kdy již ve středu zajíždějí mladší i starší žákyně k utkáním do Hodonína. Ve čtvrtek pak mladší žákyně dohrávají zápas ve Strážnici a v neděli se obě družstva naposled v letošní sezoně představí na domácí palubovce. Mladší žačky odehrají utkání proti Velké nad Veličkou „B“, poté starší žákyně nastoupí proti děvčatům z Hodonína.

 


Sestava a branky:

Velebová Gabriela, Fadrná Nikola – Doležalová Klára, Navasardyanová Viktoriya 1, Vaňková Sandra, Kusslová Nikola 1, Hacarová Adriana, Weberová Nela, Svobodová Martina, Brustmannová Adéla, Kamencová Ema 3, Vavroušková Dorota 6/3, Šteflová Zuzana 2


Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...