Jiří Obršlík |

V Olomouci nezaváhaly

Ženy...


V sobotu 27. 4. 2019 sehrály ženy HKI další utkání první ligy žen, tentokrát na palubovce soupeřek z Olomouce. Ač jsme se opět musely vypořádat s improvizací na postu spojek, rozhodně jsme po posledních dvou porážkách chtěly domůdovést dva body.

Ihned na začátku zápasu jsme si vytvořily tříbrankový náskok, který jsme v průběhu celého prvního poločasu a i v prvních 20 minutách poločasu druhého udržovaly. Pak přišla série tří branek soupeřek a bylo vyrovnáno. Naštěstí jsme se tím nenechaly zlomit a opět jsme výsledek otočily v náš prospěch a postupně jsme si vytvořily opětovný tříbrankový náskok. Rozdílem tří branek zápas také skončil (30:33).

V neděli 5. 5. 2019 přivítáme na domácí palubovce tým z Havlíčkova Brodu, který se momentálně nachází na třetí pozice. Pouze zisk dvou bodů v tomto utkání nás udrží ve hře o třetí místo! Doufáme, že si cestu do haly najde řada fanoušků, kteří nás podpoří v boji o další body do ligové tabulky!

 

Sestava: 

brankářky Iveta Cvingráfová a Petra Šiplová, Silvie Leschingerová 3, Martina Marková 5/1, Bára Krejčíková 7, Kristýna Pánková 4/2, Anna Höllová2, Lenka Hájková 8, Veronika Velebová 3, Barbora Vavroušková 1, Karolína Dužíková. Trenér Marek Krejčík a Pavel Vavroušek.


Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...