Jiří Obršlík | | Dorostenky

Povinné vítězství i v oslabené sestavě

Starší dorostenky...


Republikové finále středoškolek (RF AŠSK), které ivančické gymnázium Jana Blahoslava Ivančice před Velikonocemi pořádalo a také vyhrálo i následný největší křesťanský svátek v roce - Velikonoce, udolalo tým starších dorostenek HK IVANČICE. Zdravotní komplikace a studijní povinnosti zúžily kádr, který zajížděl do Ostravy na pouhých 9 hráček. I přes to jsme si jeli pro povinné dva body v souboji o stříbrné republikové medaile.

Urputná a tvrdá hra soupeře nás dlouho držela na vyrovnaném skóre a až v samotném závěru se podařilo převahu herní i taktickou proměnit ve výraznější brankový náskok. Žádná hráčka si neodváží z utkání zranění. To je pro závěr sezóny a s tím spojené těžké zápasy, důležité.

Zápas dorostenek hodnotí trenér týmu:

V zápase jsme po celou dobu vedli. Nebyl to jednoduchý zápas. Odhodlání a houževnatost soupeře byla velká. Máme ale zkušený a vyzrálý tým a i v improvizované sestavě je nutné umět zvládnout takový to zápas. Děkuji holkám za dobrý výkon a potřebné dva doby.

 

Sestava: brankářka Petra Šiplová, Bára Krejčíková 9, Kateřina Haladová 2, Karolína Dužíková, Martina Rechová2, Marika Kocábová 6, Tereza Bučková 2, Barbora Vavroušková 11, Lucie Krejčíková5. Trenér Vavroušek Pavel a Marek Krejčík.

Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...