Jiří Obršlík | | Ženy

Body zůstaly doma

Ženy...


V neděli 5. 5. 2019 sehrály ženy HKI na domácí palubovcedůležité utkání proti týmu z Havlíčkova Brodu, kterému momentálně patří třetí místo ligové tabulky. Pouze zisk dvou bodů v tomto utkání nás mohl udržet ve hře o konečné třetí místo v 1. lize žen.

Prvních patnáct minut zápasu si udržovaly mírný náskok soupeřky, nepodařilo se jim však odskočit o více jak dvě branky. Následně jsme v 16. minutě utkání srovnaly na 10:10, a druhou polovinu prvního poločasu jsme vyhrály rozdílem 9:2. Do šaten se tak šlo za příznivého výsledku 19:12.

Místo abychom ve druhém poločase uklidnily naši hru a navýšily poločasový náskok, tak jsme naopak házely míč do rukou soupeřkám, dělaly velké množství technických chyb a neproměňovaly střely na branku. V poslední desetiminutovce utkání dokázaly soupeřky sérií šesti branek za sebou otočit výsledek ve svůj prospěch (28:29). Z posledních sil se nám povedlo na soupeřky zatlačit a opět získat jednobrankový náskok na svou stranu (30:29). Poté ale přišel útok soupeřek srovnání na 30:30. V posledních vteřinách pak Mishel vybojovala sedmičku, která nám zajistila zisk obou bodů (31:30).

V sobotu 11. 5. 2019 zavítáme na palubovku do Hodonína, který bojuje o první místo v lize. Poslední utkání letošní sezóny nás pak čeká v neděli 18. 5., kdy na domácí palubovce vyzveme soupeřky z Jindřichova Hradce.

 

Sestava:

brankářky Iveta Cvingráfová a Petra Šiplová, Barbora Olšová, Silvie Leschingerová 2, Martina Marková 7/3, Bára Krejčíková 5, Jitka Binarová 4, Kristýna Pánková 6, Anna Höllová, Lenka Hájková 2, Karolína Dužíková, Barbora Vavroušková 5, Kateřina Haladová. Trenér Marek Krejčík a Pavel Vavroušek











Nábor

Hledáme děvčata a chlapce

ročníky 2011 a mladší

Přijďte mezi nás!!!


Aktuální články

Vangl Cup – ŽELVA 2024 je minulostí

Mladší žákyně ...

Vangl Cup starších žákyní přinesl bronzovou radost domácích

Starší žákyně ...

Vangl Cup - ŽELVA 2024

Mladší žákyně ...